Food Service τ. 147

70 TRENDS Το 2020 ήταν η χρονιά με τις μεγαλύτερες αλλαγές στην καθημερινότητα και τις διατροφικές συνήθειες. Το απότομο lockdown προκάλεσε δραστικές αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο σκεφτόμαστε γενικότερα και διαχειριζόμαστε τις τροφές σε όλα τα επίπεδα, ειδικότερα, από την επιλογή μίας διαφορετικής τροφής μέχρι τη μαγειρική στο σπίτι. Της Γιάννας Μπαλαφούτη Η ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ COVID-19 Ο ΧΑΡΤΗΣ ΤΩΝ ΤΑΣΕΩΝ

RkJQdWJsaXNoZXIy Mjg5NDY=