Food Service τ. 147

74 ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΚΟΥΖΊΝΑ: ΈΝΑ ΠΕΔΊΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΎ ΝΤΟΛΜΆΔΕΣ ή ΤΥΛΙΧΤΆ ΑΜΠΕΛΌΦΥΛΛΑ; Αφορμή του προβληματισμού είναι οι επετειακές εκδηλώσεις για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την εκκίνηση της Ελληνικής Επανάστασης, αλλά και το εξαιρετικό επετειακό τεύχος του «Γαστρονόμου» που παρουσίασε το παλαιότερο σύγγραμμα μαγειρικής στην ελληνική γλώσσα το οποίο επανατοποθετεί την έναρξη της μαγειρικής στην ελληνική γλώσσα. OPINIONS Toυ Χάρη Καλπίδη, υποψ. διδάκτορα του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου Αθηνών

RkJQdWJsaXNoZXIy Mjg5NDY=