Food Service τ. 148

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ AΠΡΙΛΙΟΣ-ΜΑΪΟΣ-ΙΟΥΝΙΟΣ 2022 16 | NEA ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑΣΗ Όλες οι αλλαγές για τους εργαζόμενους 22 | CHEF FOCUS Δημήτρης Χρονόπουλος 26 | ΘΕΜΑ ΕΞΩΦΥΛΛΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ Τάσεις, προκλήσεις και γευστικές εμπειρίες 38 | ΡΕΠΟΡΤΑΖ: TOYΣ TOYΡΙΣΤΕΣ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ Το τρίτο κουδούνι για τα εστιατόρια 42 | ΟPERATIONS: ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΓΕΥΣΗΣ Μια ιστορία για τις 5 αισθήσεις 06 | EDITORIAL 08 | Νέα 20 | FOOD & BEVERAGE 80 | AΦΙΞΕΙΣ 82 | STATS 26 4

RkJQdWJsaXNoZXIy Mjg5NDY=