Food Service τ. 148

63 Αγγελάκης Α.Ε. aggelakis.gr Ανταποκρινόμενη πλήρως στις σύγχρονες διατροφικές συνήθειες και ανάγκες των καταναλωτών, που αναζη- τούν μεσογειακά προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας, η Αγγελάκης ανέπτυξε το πολυβραβευμένο κοτόπουλο Ελαιοπουλάκι -που τρέφεται με 100% φυτικές τροφές βασισμένες στο καλαμπόκι και στο ελαιόλαδο- καθώς και δύο gluten-free προτάσεις: το χειροποίητο μπιφτέκι Ελαιοπουλάκι με βρώμη και το γεμιστό ρολό από φρέσκο φιλέτο στήθος κοτόπουλου Αγγελάκης. Top Meat www.topmeat.gr Η Top Meat διαθέτει σύγχρονες εγκαταστάσεις παρα- γωγής ταχείας κατάψυξης και αποθηκευτικούς ψυ- κτικούς θαλάμους που στεγάζονται στον Ταύρο, με μεγάλη παραγωγική δυνατότητα και απασχόληση έμπειρου και εξειδικευμένου προσωπικού. Η εταιρεία ακολουθεί τις ανάγκες της αγοράς και, εφαρμόζοντας σύγχρο- νες τεχνολογίες επεξεργασίας και τυποποίησης κρέατος με άρτιο εξοπλισμό, με αυστηρές διαδικασίες ποιοτικού ελέγχου και τήρηση κανόνων υγιεινής, έχει αποκτήσει μεγάλη εμπειρία στον τομέα δραστηριότητάς της (επεξεργασία – τυποποίηση κρέατος που προμηθεύεται με πολύ αυστηρά κριτήρια από ελληνική και ευρωπαϊκή αγορά) και ικανοποιεί τις απαιτήσεις των πελατών της προσφέροντάς τους μεγάλη γκάμα ποιοτι- κών προϊόντων κρέατος, υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες και άμεση εξυπηρέτηση, με ιδιόκτητο δίκτυο διανομής. Γύρος χοιρινός Στην κατηγορία αυτή εντάσσεται μια γκάμα ειδών: Γύρος Χοι- ρινός Deli και Delicio από πανσέτα, Γύρος Χοιρινός Κλασικός, που παρασκευάζεται από συνδυασμό κρέατος από πανσέτα και μπούτι, Γύρος Χοιρινός Top από πανσέτα και σπάλα. Γύρος κοτόπουλο Παρασκευάζεται από εκλεκτό κρέας από κοτόπουλα υψηλής ποιότητας, διατηρεί τη γεύση και την υγρασία του, διατίθεται σε δύο κωδικούς: Γύρος Κοτόπουλο Special και Γύρος Κοτό- πουλο Red. Kasidis www.kasidissa.gr Από το 1885, ανοίγει παραδοσιακό κρεοπωλείο στο Ζάρκο Τρικάλων, συνεχίζοντας τη μακρό- χρονη οικογενειακή παράδοση. Η ΚΑΣΙΔΗΣ Α.Ε. εξελίχθηκε σήμερα σε μια υπερσύγχρονη μο- νάδα παραγωγής, επεξεργασίας και εμπορίας κρέατος, με έδρα τον Τύρναβο Λάρισας, που πληροί τις πιο απαιτητικές προδιαγραφές υγι- εινής και ασφάλειας και απασχολεί περισσότε- ρα από 300 άτομα ως μόνιμο προσωπικό. Με εμπειρία, γνώση, μεράκι και άριστες πρώτες ύλες, σε συνδυασμό με τις βέλτιστες μεθόδους παραγωγής, παράγονται καθημερινά τα εκλεκτά και γευστικά κρέα- τα καλύπτοντας τις ανάγκες όλων των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στο χώρο της εστίασης. Στόχος της εταιρείας αποτελεί η παραγωγή και εμπο- ρία προϊόντων κρέατος άριστης ποιότητας και γεύσης, καθώς και η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελα- τών και συνεργατών της σε Ελλάδα και εξωτερικό. Γύρος Χοιρινός Εκλεκτό φρέσκο χοιρινό κρέ- ας μαριναρισμένο με μοναδική συνταγή. Άρτια παρασκευα- σμένος από τους τεχνίτες της εταιρείας, είναι βέβαιο πως θα ικανοποιήσει και τον πιο απαι- τητικό καλοφαγά από τον πρώ- το γύρο δοκιμής. Γύρος Πρόβειος Εκλεκτό φρέσκο πρόβειο κρέ- ας μαριναρισμένο με μοναδική συνταγή. Άρτια παρασκευα- σμένος από τους τεχνίτες της εταιρείας. Φιλέτο στήθος κοτόπουλου Ελαιοπουλάκι Το φιλέτο στήθος από κοτόπουλο Ελαι- οπουλάκι είναι πολύ χαμηλό σε λιπαρά αλλά ταυτόχρονα ζουμερό και νόστιμο, καθώς το Ελαιοπουλάκι τρέφεται με ελαιόλαδο και καλαμπόκι. Ξεχωρίζει για το χρυσαφένιο χρώμα του και την υψη- λή περιεκτικότητά του σε σελήνιο, που βοηθάει μεταξύ άλλων και στη σωστή λειτουργία του ανοσοποιητικού μας. Είναι ιδανικό για όσους ακολουθούν ειδική διατροφή, που προβλέπει αυξημένες πρωτεΐνες και χαμηλά λιπαρά, αλλά και για τα παιδιά. Gluten-free προϊόντα από την Αγγελάκης Μία από τις ολοκληρωμένες προτά- σεις που είναι κατάλληλες για όσους αναζητούν εύκολες, γρήγορες και νόστιμες λύσεις, αλλά και για όσους ακολουθούν μια διατροφή χωρίς γλουτένη είναι το Μπιφτέκι Ελαιο- πουλάκι με Βρώμη, που ζυμώνεται με βιολογική βρώμη ολικής άλεσης, φρέσκα λαχανικά, αγνό ελαιόλαδο και κουρκουμά. Χειροποίητο και χωρίς συντηρητικά, αποτελεί ένα πλήρες γεύμα, αφού συνδυάζει τη ζωική πρωτεΐνη με τις φυτικές ίνες και τα καλά λιπαρά του ελαιόλαδου.

RkJQdWJsaXNoZXIy Mjg5NDY=