Food Service τ. 149
27 τα ποικίλα παρασκευάσματα. Είναι ση- μαντικό να έχετε returning customers και μια φορά να μην είναι αρκετή για να ζήσουν την εμπειρία brunch που προσφέρετε. Το brunch όμως δεν τελειώνει εκεί. Έχουμε cold brew coffee, detox χυ- μούς, πολλές επιλογές με υψηλή δι- ατροφική αξία, αλλά και αλκοολού- χα ή και μη ποτά μεταμορφωμένα σε signature cocktails, τα οποία συνδυά- ζονται άριστα με κάθε γευστική επιλο- γή που θα προτείνετε στο εστιατόριό σας. Η Κοπεγχάγη, η Πορτογαλία, το Βερολίνο και το Παρίσι πρωτοστατούν και εμπνέουν με τους νέους συνδυα- σμούς γεύσεων που προτείνουν, που πλέον ακολουθούνται πιστά και εντάσ- σονται σε ένα brunch – lunch menu, δίνοντας ένα twist σε κάθε γεύση. Brunching εστί φιλοσοφείν Εάν αναρωτιέστε όμως γιατί να επεν- δύσετε σε ένα καλό brunch menu και ποια η αξία του στην εστίαση του σή- μερα, θα λέγαμε ότι η απάντηση έρ- χεται από μόνη της. To brunch είναι φιλοσοφία και τάση και αυτό αποτυ- πώνεται παντού. Στα social media, στα περιοδικά, στις εφημερίδες, στους οδηγούς εστιατο- ρίων, αλλά και στα blogs που ακολου- θούν όλοι όσοι ενδιαφέρονται για μια ποιοτική εμπειρία γεύσης. Επενδύστε στις πρώτες ύλες και στο προσωπικό που θα τις αξιοποιήσει, δίνοντας έμ- φαση στον ενορχηστρωτή και εμπνευ- στή, τον σεφ! Θα δείτε πως αξίζει και κάθε απορία σας θα λυθεί, όταν δείτε το μαγαζί σας ασφυκτικά γεμάτο για να δοκιμάσει το… καλύτερο brunch της πόλης. Καθι- ερώστε μια signature εμπειρία, βρείτε τα δυνατά σας σημεία και προσφέρετε στο κοινό σας θέαμα και γεύση. Δώστε προτάσεις και διαμορφώστε τις τάσεις του late breakfast και του early lunch, μέσα από ανατρεπτικούς συνδυα- σμούς γεύσεων. Συνδυάστε ποικιλίες καφέ, με premium ποτά, ιδιαίτερες κο- πές και κουζίνες που καλύπτουν κάθε ουρανίσκο. Μην περιορίζεστε, βάλτε φαντασία. Διαμορφώστε τη δική σας φιλοσοφία στο brunching και υποδε- χθείτε το κοινό σας για να τη διαδώσει μέσω του social media sharing. Κάθε νέα ιδέα σας θα γίνει εμπειρία, θα διαμορφώσει τάσεις και θα αφήσει εποχή. Μην μένετε πίσω από την επο- χή, φροντίστε να είστε πρωτοπόροι. < “Πολλά εστιατόρια τείνουν να εισάγουν στο brunch menu τους γεύσεις πιο «γεμάτες», παρέχοντας ένα πλήρες γεύμα ακόμα και για τους πιο απαιτητικούς.”
Made with FlippingBook
RkJQdWJsaXNoZXIy Mjg5NDY=