Food Service τ. 149
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΙΟΥΛΙΟΣ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2022 18 | ΘΕΜΑ ΕΞΩΦΥΛΛΟΥ: RENÉ FRANK Ο κάτοχος του τίτλου World’s Best Pastry Chef είναι πρωτοπόρος και φαίνεται! 24 | ΡΕΠΟΡΤΑZ: BRUNCH IS BACK Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται 28 | ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ FOOD SAFETY Οι εξελίξεις στον κλάδο της εστίασης 34 | ΡΕΠΟΡΤΑΖ: CHEFS & THE CITY Η πορεία των αθηναϊκών εστιατορίων 42 | TRENDS: ΚΟΥΖΙΝΕΣ-ΦΑΝΤΑΣΜΑ Το νέο επιχειρηματικό μοντέλο στο delivery 06 | EDITORIAL 08 | Νέα 16 | FOOD & BEVERAGE 80 | AΦΙΞΕΙΣ 82 | STATS 18 4
Made with FlippingBook
RkJQdWJsaXNoZXIy Mjg5NDY=