Food Service τ. 149
48 | ΟPERATIONS: ΤΑ 10 ΛΑΘΗ ΤΟΥ SERVICE H πρώτη γραμμή της εξυπηρέτησης 54 | ΡΕΠΟΡΤΑΖ: VEGAN Ή MAINSTREAM Η διατροφική τάση που έγινε καθημερινότητα 62 | STAFF: MOBBING ΣΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ Ο εργασιακός εκφοβισμός δηλώνει παρών 66 | OPERATIONS: ΒΥΟC Ή ΒΥΟB Το αλκοόλ «από σπίτι» 69 | SALES: ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΣΙ Προσθέτει αξία στους χώρους εστίασης 70 | XRAY: GEA Solutions 72 | TRENDS: THE GLOCAL EATING Think Global – Eat Local 76 | SALES: Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΡΩΓΕΙΝ Η σημασία του συμποσιασμού 78 | ΟPERATIONS: Outsourcing Κάντε το επιτυχημένα! 54 34 62 76 24 5
Made with FlippingBook
RkJQdWJsaXNoZXIy Mjg5NDY=