Food Service τ. 149

58 ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ Délifrance www.delifrance.com Από την ίδρυσή της στη Γαλλία το 1978, η Délifrance δημιουρ- γεί προϊόντα αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής, κρουασάν και αλμυρά σνακ για επαγγελματίες της εστίασης, εμπόρους χον- δρικής και αρτοποιούς, σε 100 χώρες σε όλο τον κόσμο. Η παρα- γωγή των προϊόντων ζύμης ξεκινά με γνώμονα την τέχνη της αρτοποιί- ας, αξιοποιώντας τις παραδοσιακές τεχνικές και τον σωστό τρόπο ψησί- ματος – με τήρηση των απαιτητικών προτύπων γεύσης και ποιότητας. Στην Délifrance, προσαρμόζονται στις εξελισσόμενες ανάγκες των καταναλωτών. Γι’ αυτό δημιούργησαν απλά και γεμιστά κρουασάν vegan ως μέρος της γκάμας Délifrance Feel Good. Παρασκευασμένα με υλικά άριστης ποιότητας [αλεύρι όλυρας (Ζέα), κινόα κ.λπ. )], τα vegan κρου- ασάν έχουν όλη τη γεύση και τα χαρακτηριστικά των παραδοσιακών γαλλικών κρουασάν. Κρουασάν Vegan ροδάκινο – aloe vera Ζύμη με αλεύρι ζέας και κουρκουμά, γέμιση με 18% μαρμελάδα ροδάκινο και aloe vera και επικάλυψη με σπόρους ηλίανθου, παπαρούνας και λιναριού. Χωρίς συστατικά ζωικής προέλευ- σης. Κρουασάν Vegan με ζέα και γέμιση μύρ- τιλλο Συνταγή Vegan με 13% αλεύρι ζέας και 4,5% αλεύρι ολικής άλεσης, 17,3% γέμιση με μύρτιλλο από 30% πουρέ μύρτιλλου. Κρουασάν Vegan με αλεύρι ζέας και κινόα Συνταγή Vegan, με 13% αλεύρι ζέας και 4,5% αλεύρι ολικής άλεσης κι επικάλυψη 4% σπόρων τραγανής, λευκής κινόα. ΒΙΟΣΑΛ viosal.gr Η ΒΙΟΣΑΛ άρχισε να δραστηριοποιείται στον χώρο της τυπο- ποιημένης σαλάτας το 1985. Με οδηγό την παράδοση, συνεχίζει με το ίδιο μεράκι και αγάπη, όπως όταν πρωτοξεκίνησε ως οικογενειακή επιχείρηση. Η εταιρεία έως και σή- μερα διαγράφει ανοδική πορεία στον χώρο της, συν- δυάζοντας αρμονικά παράδοση, ποιότητα και γεύση στα προϊόντα κατάλληλα για νηστεία αλλά και για τους λάτρεις της vegan διατροφής. Ρεβιθάδα Περιέχει ρεβίθια, ταχίνι, λεµόνι, κρεµµύδι, µυρω- δικά & εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο χωρίς ίχνος ζωικών πρώτων υλών. Αγιορείτικη με καρύδια Παρασκευάζεται από µελιτζάνα, καρύδια, φρέσκα µυρωδικά & εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο χωρίς ίχνος ζωικών πρώτων υλών. Φάβα Από φάβα, ταχίνι, µουστάρδα & εξαιρετικό παρθέ- νο ελαιόλαδο χωρίς ίχνος υλικών ζωικής προέλευσης. Unilever Hellmann’s hellmanns.com/gr Η Hellmann’s, λαμβάνοντας υπόψη τη νέα διατροφική τάση, δημιούργησε τη Hellmann’s Vegan Mayo Sauce, ιδανική όχι μόνο για vegans, αλλά και για όλους εκεί- νους που επιλέγουν έναν πιο υγιεινό τρό- πο διατροφής ή νηστεύουν, χωρίς όμως να κάνουν εκπτώσεις στη γεύση και στην απόλαυση. Η Hellmann’s εμπλουτίζει την κατη- γορία με δύο νέες γεύσεις, τη Hellmann’s Vegan Mayo Sauce με γεύση σκόρδο και τη Hellmann’s Vegan Mayo Sauce με γεύση chipotle. Ίδια συ- νταγή, παρασκευάζονται χωρίς αβγά, τεχνητά χρώματα ή τεχνητή γεύση, δεν περιέχουν χολη- στερόλη, γλουτένη ή γενετικά τροποποιημένα συστατικά, και διατηρούν πάντα την αυθεντική γεύση της Hellmann’s. Ιωνική www.ioniki.com Η Ioniki, προσαρμοζόμενη πάντα στις ανά- γκες των καταναλωτών και στις νέες δι- ατροφικές συνήθειες, δημιουργεί vegan προϊόντα soy-free, διατηρώντας αναλλοί- ωτη την υφή και το άρωμα! Προϊόντα όπως τα Vegan Σφολιατάκια με Τυρί από καρύδα και άλλες φυτικές ύλες και Vegan Σφολιατάκια με Λουκάνικο με πρωτεΐνη μπιζε- λιού αποτελούν ιδανική χορτοφαγική επιλογή. Για ακόμα περισσότερες επιλογές με μια νότα Ελλάδας, η Ioniki φέρνει τη νέα χειροποίητη κου- ρού με πατάτα Νευροκοπίου, έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και φρέσκο κρεμμυδάκι, προσφέρο- ντας μια γευστική πανδαισία.

RkJQdWJsaXNoZXIy Mjg5NDY=