Food Service τ. 149

82 των ιδιοκτητών εστι- α τ ορ ίων σ τ ι ς ΗΠΑ δηλώνουν πως η κατο- χή online εφαρμογής παραγγελιών είναι απα- ραίτητη για τη λειτουρ- γία της επιχείρησης. 3,3% είναι το μέσο περιθώριο κέρδους ενός εστιατορίου, μετά την κάλυψη όλων των εξόδων λειτουργίας του. 6,2% των Βρετανών με παιδιά δηλώνουν πρόθυμοι να υποστηρίξουν τα σχολεία που θα εισάγουν στο μενού τους περισσότερες vegan επιλογές για τα γεύματά τους. 69% Stats 240% ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ ΤΌΝΟΙ ΚΑΚΆΟ 4 , 7 παράγονται ετησίως σε όλο τον κόσμο. 49% των εστιατορίων παγκοσμίως διακόπτουν τη λειτουργία τους εντός του πρώτου έτους από την έναρξή τους. αύξηση αναμένεται να καταγράψει έως το 2025 η πληρωμή με τη βοήθεια QR κωδικού. 60% μείωση σημείωσε η παραγωγή βουτύρου το 2022. 6,2% €

RkJQdWJsaXNoZXIy Mjg5NDY=