Food Service τ. 150

38 Chef’s ID ΟΝΟΜΑ: Ερασμία ΕΠΩΝΥΜΟ: Μπαλάσκα ΕΤΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: 1991 ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: Consultant Chef SIGNATURE DISH: Χέλι με χόρτα στον φούρνο και αυγοτάραχο CHEF (S) - ΠΗΓΗ ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ: René Redzepi OΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ: Επιστροφή στις ρίζες με τον δικό μας τρόπο Chef’s ID ΟΝΟΜΑ: Κυριακή ΕΠΩΝΥΜΟ: Φωτοπούλου ΕΤΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: 1988 ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: Chef ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ: Κτήμα Κυρ Γιάννη (Νάουσα Ημαθίας), Da bruno (Ιταλικό εστιατόριο Φάληρο) Κτήμα Σιγάλα (Σαντορίνη) CHEF (S) - ΠΗΓΗ ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ: Μελετώ καθημερινά, δεν έχω κάποιον συγκεκριμένο OΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ: Εξέλιξη – Γνώση – Μάθηση Chef’s ID ΟΝΟΜΑ:Στέφανος ΕΠΩΝΥΜΟ: Ρίζος ΕΤΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: 1994 ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: Chef ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ: Brutus Tavern SIGNATURE DISH: Crust CHEF (S) - ΠΗΓΗ ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ: Massimo Bottura, Rasmus Munk, Mike Bagale ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ: Nα γίνει πιο ελεύθερη και ακομπλεξάριστη cover story

RkJQdWJsaXNoZXIy Mjg5NDY=