Food Service τ. 150
39 Chef’s ID ΟΝΟΜΑ: Αντώνης ΕΠΩΝΥΜΟ: Σελέκος ΕΤΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: 1992 ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: Head Pastry Chef ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ: Antonis Selekos Conceptual Desserts SIGNATURE DISH: Sourdough Panettone CHEF (S) - ΠΗΓΗ ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ: Stelios Parliaros, Jeremy Brunel, Roca ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ: Michelin Star Pastry labs με Desserts Degustation Menu Chef’s ID ΟΝΟΜΑ: Αλέξανδρος ΕΠΩΝΥΜΟ: Συνγκιρίδης ΕΤΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: 1990 ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: Culinary Manager Miele Ελλάδος και Κύπρου CHEF (S) - ΠΗΓΗ ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ: Θεωρώ πως είναι προτιμότερο να αναφερθώ στους δικούς μου μαγειρικούς ήρωες: Παρασκευή Ρήγα, Δημήτρης Χαλιμούρδας και Μπάμπης Κουντούρης OΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ: Να καταλάβουμε πραγματικά όλοι μας τη σημασία του Zero Food Waste. Chef’s ID ΟΝΟΜΑ: Μανόλης ΕΠΩΝΥΜΟ: Στήθος ΕΤΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: 1990 ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: Head Pastry Chef ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ: Spondi restaurant SIGNATURE DISH: Εικονικό Ροδάκινο με βρώσιμο κουκούτσι, Crispy Canelle CHEF (S) - ΠΗΓΗ ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ: Στέλιος Παρλιάρος OΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ: Ανάδειξη της Ελλάδας και των παραδόσεών μας μέσα από τις συνταγές μας
Made with FlippingBook
RkJQdWJsaXNoZXIy Mjg5NDY=