Food Service τ. 150
40 cover story Chef’s ID ΟΝΟΜΑ: Χάρης ΕΠΩΝΥΜΟ: Ζευγούλης ΕΤΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: 1987 ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: Executive Chef ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ: Electra Metropolis SIGNATURE DISH: Σπανακόρυζο με σουπιά και εσπεριδοειδή CHEF (S) - ΠΗΓΗ ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ: Μartin Berasategui, Daniel Humm, Joel Robuchon OΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ: Nα φημίζεται η Ελλάδα για τη γαστρονομία της Chef’s ID ΟΝΟΜΑ: Δημήτρης ΕΠΩΝΥΜΟ: Κότσαλης ΕΤΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: 1991 ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: Executive Chef ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ: Nyx Athens SIGNATURE DISH: Ceviche Hamachi Jalapeno CHEF (S) - ΠΗΓΗ ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ: Xρόνης Δαμαλάς, Alex Atala, Jiro Ono Chef’s ID ΟΝΟΜΑ: Γρηγόρης ΕΠΩΝΥΜΟ: Κίκης ΕΤΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: 1996 ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: Chef de cuisine και Co-owner ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ: Hervé restaurant CHEF (S) - ΠΗΓΗ ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ: Hervé Pronzato, Joachim Gerner, Sat Bains OΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ: Εξέλιξη
Made with FlippingBook
RkJQdWJsaXNoZXIy Mjg5NDY=