156
ATLAS GROUP
25ης ΜΑΡΤΙΟΥ 70,
56224 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Τηλ.: 2310 763131, 763900, 767611
Fax: 2310 767776
e-mail:
Web Site:
Ελαιόλαδο. Ηλιέλαιο. Αραβοσιτέλαιο. Ζάχαρη. Κρασί. Τσίπουρο.
Πολύτιμα αγαθά της φύσης και της καθημερινότητάς μας.
Η Atlas Group δημιουργήθηκε ακριβώς για αυτόν το σκοπό, να παράγει
και να διανείμει τα εξαιρετικής καθαρότητας και ποιότητας προϊόντα της,
που προέρχονται από αυτά τα αγαθά.
Οι μόνες εκπτώσεις που υπάρχουν εδώ είναι στις τιμές. Όπου αλλού, ο
πήχης στήνεται όχι στο σύνηθες ή στο αποδεκτό, αλλά στο ανθρωπίνως
δυνατό. Καθώς όλα γίνονται από ανθρώπους για ανθρώπους, εδώ
μετρούν πριν από όλα, πρώτα απ’ όλα και πάνω απ’ όλα οι άνθρωποι.
Ο σεβασμός στον πελάτη, στο συνεργάτη, στην άψογη ποιότητα και
εξυπηρέτηση. Στους δεσμούς που δημιουργούνται μετά από μία καλή
συνεργασία, οι οποίοι υπερβαίνουν κατά πολύ την εμπορική ή
επαγγελματική σχέση.
Με όπλο το πάθος για το διαρκώς καλύτερο, δύο άνθρωποι, ο Γιώργος
Στάμος και ο Σωτήρης Μυλωνάς, ενώθηκαν και δημιούργησαν την Atlas
Group.
Οι εξελίξεις υπήρξαν και συνεχίζουν να είναι ραγδαίες προς τα άνω,
καθώς η εξαιρετική ποιότητα, η ταχύτητα εξυπηρέτησης και η απόλυτη
ειλικρίνεια στη σχέση με τον πελάτη ανεξαρτήτως του μεγέθους του
ώθησαν και ωθούν την εταιρεία σε γρήγορους ρυθμούς ανάπτυξης.
Θεωρούμε αποστολή μας την όλο και μεγαλύτερη προβολή της αξίας της
μεσογειακής διατροφής και τη διάδοση της κουλτούρας του κρασιού.
4
σελ.
37
BAKEHELLAS ΑΕΒΕ
Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 125,
14452 ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ
Τηλ.: 210 2851883
Fax: 210 2851808
e-mail:
Web Site:
Η BAKEHELLAS δραστηριοποιείται από το 2001 στην παραγωγή
κατεψυγμένων προϊόντων αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής. Έχει προβεί
σε σημαντικές επενδύσεις για τη δημιουργία 2 σύγχρονων
εγκαταστάσεων στο Σχηματάρι Βοιωτίας και αποτελεί την πιο
εξειδικευμένη μονάδα παραγωγής προψημένων-κατεψυγμένων
αρτοσκευασμάτων στην Ελλάδα.
Η BAKEHELLAS απασχολεί πλέον των 80 εργαζομένων, με ιδιαίτερη
οργάνωση στον εμπορικό και βιομηχανικό κλάδο.
Το 2007 η BAKEHELLAS ίδρυσε θυγατρική εταιρεία στην Κύπρο με
σύγχρονες ιδιόκτητες ψυκτικές εγκαταστάσεις και δίκτυο διανομής.
Όλα τα προϊόντα μας παρασκευάζονται με μεθόδους παραδοσιακής
αρτοποίησης και συγχρόνως:
• Αυστηρό έλεγχο των πρώτων υλών
• Υψηλό επίπεδο υγιεινής και ασφάλειας
• Μεγάλο αριθμό επιστημονικού προσωπικού
• Αυτοματοποιημένη διαδικασία παραγωγής
• Πιστοποιημένο σύστημα διασφάλισης ποιότητας ISO 22000:2005
Τα προϊόντα της BAKEHELLAS απευθύνονται σε επαγγελματίες πελάτες,
σουπερμάρκετ, αναψυκτήρια, καφετέριες, εστιατόρια, ξενοδοχεία,
caterings, αρτοποιεία, ζαχαροπλαστεία, πλοία και πολλά άλλα.
Τα προϊόντα της BAKEHELLAS εμπλουτίζονται συνεχώς με πρωτοποριακά
είδη που προσφέρουν μοντέρνες λύσεις σε όλους τους πελάτες και
συνεργάτες της. Πρόσφατα, εγκαινιάσαμε μία πρωτοποριακή σειρά
καταναλωτικών προϊόντων αρτοζαχαροπλαστικής, καθώς και μία σειρά
προϊόντων cash & carry, που διατίθενται μέσω συνεργαζόμενων
καταστημάτων λιανικής πώλησης. Στόχος όλων μας στην BAKEHELLAS
είναι η κάλυψη των αναγκών των πελατών μας, προσφέροντάς τους
ποιοτική υπεροχή, προϊοντική διαφοροποίηση και υψηλού επιπέδου
υπηρεσίες. Η μεγάλη γκάμα προϊόντων, τα εγκατεστημένα συστήματα
ασφάλειας τροφίμων και η φιλοσοφία των στελεχών της BAKEHELLAS
εγγυώνται την ικανοποίηση των πελατών μας.
Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος της BAKEHELLAS είναι ο
κ. Μαυρομαράς Γιώργος (σημερινός πρόεδρος του Πανελληνίου
Συνδέσμου Αρτοποιητικών Μονάδων και Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού
Συνδέσμου Αρτοβιομηχανιών – AIBI) και Sales Director από το 2007 ο
κ. Λούσης Θάνος.
4
σελ.
25
CONDITO AEBE
ΒΙ.ΠΕ. ΣΙΝΔΟΥ, Γ' ΖΩΝΗ, ΟΔΟΣ ΝΒ 6,
57022 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Τηλ.: 2310 795055
Fax: 2310 796182
e-mail:
Web Site:
Οι δραστηριότητες της εταιρείας Condito AEBE ξεκίνησαν το 2001 με τη
συγχώνευση των εταιρειών Π. Παπαδόπουλος & ΣΙΑ ΟΕ και Κ. Νικολαϊδης
& ΣΙΑ ΟΕ. Οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις καλύπτουν έκταση 10.000τ.μ., εκ
των οποίων τα 5.500τ.μ. αφορούν στεγασμένο χώρο.
Η μελέτη και η κατασκευή των εγκαταστάσεων έγινε με βάση τις
κοινοτικές οδηγίες για την ασφάλεια και την υγιεινή σε βιομηχανίες
τροφίμων. Το σύνολο της βιομηχανικής πρακτικής έχει εναρμονιστεί με
συστήματα διασφάλισης ποιότητας και υγιεινής, όπως το GMP και το ISO
22000. Στο εργοστάσιό της, στη βιομηχανική περιοχή της Σίνδου, έξω από
τη Θεσσαλονίκη, παράγονται και συσκευάζονται μουστάρδα, κέτσαπ,
μαγιονέζα, μεγάλη ποικιλία από σαλάτες, sauces και dressings. Η εταιρεία
πραγματοποιεί πωλήσεις σε ολόκληρο τον ελλαδικό χώρο, είτε
αξιοποιώντας τα δικά της μέσα είτε συνεργαζόμενη με οργανωμένα
δίκτυα διανομών. Επιπλέον, έχει έντονη εξαγωγική δραστηριότητα, με
παρουσία στην Κύπρο, σε βαλκανικές χώρες (Αλβανία, Βουλγαρία,
Fyrom) και σε ευρωπαϊκές αγορές (Πορτογαλία, Ισπανία, Γερμανία,
Σουηδία). Κατά κύριο λόγο, συνεργαζόμαστε με μεγάλα δίκτυα διανομών
και δραστηριοποιούμαστε κυρίως στην αγορά του catering,
προμηθεύοντας χώρους μαζικής εστίασης.
4
σελ.
29
DELIFRANCE HELLAS AE
ΙΘΑΚΗΣ 64,
18233 ΡΕΝΤΗΣ
Τηλ.: 210 4251130
Fax: 210 4925662
e-mail:
Web Site:
ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΜΕΝΩΝ