20
νέα προϊόντα
Ελληνικό αμυγδαλόγαλα
από την Όλυμπος
Το πρώτο ελληνικό γάλα αμυγδάλου στην αγορά λάνσαρε η
γαλακτοβιομηχανία Όλυμπος. Το νέο ρόφημα, όπως αναφέρεται στην
ιστοσελίδα της εταιρείας, παρασκευάζεται από τα καλύτερα αμύγδαλα
από την περιοχή της Λάρισας. Επιπλέον, το καινοτόμο αυτό προϊόν
σηματοδοτεί την επέκταση της Όλυμπος στα προϊόντα φυτικής
προέλευσης, τα οποία αποτελούν ήδη μεγάλη καταναλωτική τάση στην
Ευρώπη και διεθνώς. Τα νέα ροφήματα αμυγδάλου, φυσική γεύση και
χωρίς ζάχαρη, της θεσσαλικής γαλακτοβιομηχανίας έχουν χαμηλή
περιεκτικότητα σε λίπη, είναι πλούσια σε πρωτεΐνες, φυτικές ίνες,
ασβέστιο και βιταμίνες Β & Ε ενώ είναι κατάλληλα για χορτοφάγους
και για όσους δεν καταναλώνουν γαλακτοκομικά προϊόντα.
ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΕΙΑ Α.Ε., Τηλ.: 2410-541.160,
e-mail:
Νέα δημητριακά
Clusters Crunchy Muesli
Η Nestle παρουσιάζει τα νέα δημητριακά Clusters Crunchy Muesli σε δύο
γεύσεις: Crunchy Muesli Milk Chocolate και Crunchy Muesli Dark Chocolate. Τα
νέα Clusters είναι μπουκιές βρώμης και μπουκιές με επικάλυψη σοκολάτας
γάλακτος ή μαύρης σοκολάτας. Είναι τόσο τραγανά και γευστικά που τρώγονται
ακόμη και σκέτα με το χέρι σαν σνακ. Κυκλοφορούν σε συσκευασία των 400
γραμμαρίων.
NESTLE ΕΛΛΑΣ Α.Ε., Τηλ.: 21 0688 4111, Website:
Νήσος Θολή
Η μπίρα ΝΗΣΟΣ παρουσιάζει την καινούρια της ετικέτα ΝΗΣΟΣ
ΘΟΛΗ. Η ΝΗΣΟΣ ΘΟΛΗ με τη λευκή ετικέτα, είναι μια μπίρα
τύπου «keller», δηλαδή «του κελαριού». Απαστερίωτη και
αφιλτράριστη διατηρεί ένα μεγάλο μέρος της μαγιάς και άρα
των χρήσιμων βιταμινών της, στο μπουκάλι, και παρουσιάζε-
ται με τη χαρακτηριστική φυσική θολότητα που επιβάλει η
ιστορική κατηγορία της, που προέρχεται από τη Βόρεια
Ευρώπη και τον Μεσαίωνα. Διακινείται και διατηρείται εντός
ψυγείου. Φυσικά θολή, με χρυσοχάλκινο χρώμα, ανεπαίσθητα
πικρή, έντονα αρωματική, η ΝΗΣΟΣ ΘΟΛΗ είναι περήφανη για
το σώμα και την έντονή της επίγευση. Αφήνει στο στόμα την
ευχάριστη αίσθηση του χυμού. Η ΝΗΣΟΣ ΘΟΛΗ θα κυκλοφο-
ρήσει μόνο σε φιάλες 500ml και σε βαρέλι ψυγείου και θα
διατίθεται επιλεκτικά.
ΝΗΣΟΣ, Τηλ.: 2283026333, e-mail: