Mini Market & Μικρή Λιανική Νο 34

82 Mini Market Tips Σε περιόδους κρίσης, όπως αυτή που διανύουμε, ο νούμερο ένα κανόνας είναι ο περιορισμός των περιττών εξόδων. Μειώστε όσο γίνεται τα λειτουργικά σας έξοδα. ΠΡΟΣΈΞΤΕ ΤΑ ΈΞΟΔΑ Έρευνες της αγοράς έχουν δείξει ότι οι ελλεί- ψεις στο ράφι προκαλούν μέχρι και 30% μείωση των πωλήσεων σε ένα κατάστημα. ΑΥΞΉΣΤΕ ΤΗΝ ΓΚΆΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΪΌΝΤΩΝ ΤΑΚΤΟΠΟΙΉΣΤΕ ΤΑ ΡΆΦΙΑ ΣΑΣ Οι καταναλωτές έχουν την τάση να αγοράζουν φθηνά προϊόντα που θα βρουν ακόμη και μπρο- στά στο ταμείο, γεγονός που μπορείτε να εκμε- ταλλευτείτε. Οι περισσότεροι επαγγελματίες της αγοράς που κατέφυγαν σε εναλλακτικούς παρόχους έκαναν λόγο για σημα- ντική μείωση στα έξοδά τους. ΜΕΙΏΣΤΕ ΤΙΣ ΔΑΠΆΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΎΜΑ Η ατμόσφαιρα παί- ζει μεγάλο ρόλο για τους καταναλωτές. Μπορείτε να επωφεληθείτε ομορφαίνοντας, για παράδειγμα, το κατάστημα με φυτά. Διαμορφώστε την γκάμα των προϊόντων σας με βάση την περιοχή. Ένα κατάστημα δίπλα σε σχολεία, για παράδειγμα, θα πρέπει να αυξήσει τους κωδικούς που απευθύνονται σε παιδιά. ΕΣΤΙΆΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΉ ΣΑΣ ΚΆΝΤΕ ΠΙΟ ΌΜΟΡΦΟ ΤΟΝ ΧΏΡΟ ΕΝΘΑΡΡΎΝΕΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΟΡΜΗΤΙΚΈΣ ΑΓΟΡΈΣ Τα ανοργάνωτα ράφια κάποιες φορές εντεί- νουν τη μείωση της επιθυμίας του κατα- ναλωτή για αγορά, κυρίως όταν πρόκειται για βρώσιμα προϊόντα εν μέσω πανδημίας.

RkJQdWJsaXNoZXIy Mjg5NDY=