Οδηγός Προμηθευτών Ξενοδοχείων 2015 - page 151

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΡΩΙΝΟΥ
ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ...................152
ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ – ΑΥΓΑ ...........................................................154
ΖΥΜΑΡΙΚΑ...................................................................................156
ΚΡΕΑΤΑ – ΠΟΥΛΕΡΙΚΑ – ΨΑΡΙΑ ..................................................157
ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ.................................................................................157
ΣΑΛΑΤΕΣ – DRESSINGS – ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ.......................................158
ΦΡΟΥΤΑ – ΛΑΧΑΝΙΚΑ ..................................................................159
ΚΑΦΕΣ – ΑΦΕΨΗΜΑΤΑ................................................................159
ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ – ΕΙΔΗ ΠΡΩΙΝΟΥ .................................160
ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ – ΧΥΜΟΙ – ΝΕΡΟ ..................................................162
ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑΤΩΔΗ ΠΟΤΑ ..........................................................162
ΚΡΑΣΙΑ – ΜΠΥΡΕΣ ......................................................................163
CATERING...................................................................................164
ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ...........................................................164
1...,141,142,143,144,145,146,147,148,149,150 152,153,154,155,156,157,158,159,160,161,...196
Powered by FlippingBook