Οδηγός Προμηθευτών Ξενοδοχείων 2016 - page 149

ΤΡΟΦΙΜΑ – ΠΟΤΑ
ΚΑΦΕΣ – ΑΦΕΨΗΜΑΤΑ...............................................................150
ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ – ΕΙΔΗ ΠΡΩΙΝΟΥ ................................152
ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ – ΧΥΜΟΙ – ΝΕΡΟ .................................................154
ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑΤΩΔΗ ΠΟΤΑ .........................................................155
ΚΡΑΣΙΑ ......................................................................................156
ΜΠΙΡΕΣ......................................................................................156
CATERING..................................................................................157
ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ..................157
ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ – ΑΥΓΑ ..........................................................159
ΖΥΜΑΡΙΚΑ..................................................................................160
ΚΡΕΑΤΑ – ΠΟΥΛΕΡΙΚΑ – ΨΑΡΙΑ .................................................161
ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ................................................................................161
ΣΑΛΑΤΕΣ – DRESSINGS – ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ......................................162
1...,139,140,141,142,143,144,145,146,147,148 150,151,152,153,154,155,156,157,158,159,...180
Powered by FlippingBook