Οδηγός Προμηθευτών Ξενοδοχείων 2018 - page 139

ΤΡΟΦΙΜΑ – ΠΟΤΑ
ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ..................140
ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ – ΑΥΓΑ ..........................................................141
ΖΥΜΑΡΙΚΑ..................................................................................142
ΚΡΕΑΤΑ – ΠΟΥΛΕΡΙΚΑ – ΨΑΡΙΑ .................................................144
ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ................................................................................144
ΣΑΛΑΤΕΣ – DRESSINGS – ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ......................................146
ΦΡΟΥΤΑ – ΛΑΧΑΝΙΚΑ .................................................................147
ΚΑΦΕΣ – ΑΦΕΨΗΜΑΤΑ...............................................................147
ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ – ΕΙΔΗ ΠΡΩΙΝΟΥ ................................149
ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ – ΧΥΜΟΙ – ΝΕΡΟ .................................................150
ΚΡΑΣΙΑ ......................................................................................150
ΜΠΥΡΕΣ.....................................................................................151
CATERING..................................................................................152
ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ..........................................................152
1...,129,130,131,132,133,134,135,136,137,138 140,141,142,143,144,145,146,147,148,149,...172
Powered by FlippingBook