Page 64 - Τουριστική Αγορά τ. 255

64
ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ
Profile
Α’ ΚΤΗΡΙΟ: ΧΕΫΔΕΝ 20,
ΠΛ. ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ
Τηλ.: 210-82.37.758,
210 82.31.935
Β’ ΚΤΗΡΙΟ:
Γ’ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 93,
ΠΛ. ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ
Τηλ.: 210-82.54.119
Ε-mail:
URL:
CHEF D’ OEUVRE
H
CHEF D’ OEUVRE
από το 1994 πρωτο-
στατεί στην εδραίωση
της επαγγελματικής
γαστρονομίας στην Ελλάδα. Εί-
ναι η πρώτη και μεγαλύτερη
σχολή που λειτούργησε στην
Ελλάδα, αποκλειστικά εξειδι-
κευμένη στη Γαστρονομική
Εκπαίδευση και επικεντρωμένη
στις αυξανόμενες απαιτήσεις
της διεθνούς βιομηχανίας επισί-
τισης. Η λειτουργία της σχολής
αφορά στην ολοκληρωμένη φιλο-
σοφία εκπαίδευσης που υιοθετεί
και έχει ως στόχο να καθοδηγή-
σει και να διαμορφώσει μελλο-
ντικούς επαγγελματίες με υψη-
λούς στόχους, οι οποίοι θα δρα-
στηριοποιηθούν σε ένα διεθνές
περιβάλλον που αποδέχεται τη
γαστρονομία ως δείγμα πολιτι-
σμού και δημιουργίας!
ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ
Μία ειδικά επιλεγμένη ομάδα
καταξιωμένων chef καθηγητών
εφαρμόζει το πρόγραμμα σπου-
δών και εργαστηριακών μαθημά-
των της σχολής, στις 2 ιδιόκτη-
τες κτηριακές εγκαταστάσεις
της CHEF D’ OEUVRE, στην
Πλατεία Βικτωρίας. Με το σύγ-
χρονο επαγγελματικό εξοπλισμό
που απαιτείται οι σπουδαστές
αποκτούν την επαγγελματική
εμπειρία μέσα από τη σωστή κα-
θοδήγηση, εξασφαλίζοντας υψη-
λών προδιαγραφών εκπαίδευση
στις ειδικότητες:
Επαγγελματική Μαγειρική
Επαγγελματική Ζαχαροπλα-
στική
Αρτοποιία
Επαγγελματικό Μπαρ
Διοίκηση Επισιτιστικών Επι-
χειρήσεων (F & Β Μanagement)
Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ
ΣΧΟΛΗΣ
Η CHEF D’ OEUVRE έχει θέ-
σει ως αντικειμενικό της στόχο
τη δημιουργία σωστά καταρτι-
σμένων επαγγελματιών με προ-
σόντα για μια επιτυχημένη στα-
διοδρομία και ένα σίγουρο μέλ-
λον σε διεθνές περιβάλλον.
Το Τμήμα Επαγγελματικής
Αποκατάστασης και οι ειδικοί
Σύμβουλοι Σταδιοδρομίας της
CHEF D’ OEUVRE ασχολούνται
προσωπικά με κάθε σπουδαστή
προσφέροντάς του εργασία και
φροντίζοντας για την έναρξη
μιας επιτυχημένης καριέρας στο
χώρο της Γαστρονομίας. Η επι-
τυχία της αποστολής της σχολής
αποδεικνύεται με την παρουσία
των σπουδαστών σε όλο τον κό-
σμο, στη βιομηχανία τροφίμων
και τουρισμού, σε πολυτελή ξε-
νοδοχεία αλλά και εστιατόρια
ανάμεσα στα δέκα καλύτερα
στον κόσμο τα οποία έχουν βρα-
βευτεί με αστέρια Michelin.
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ
Η CHEF D’ OEUVRE έχει κα-
τακτήσει την ελληνική και διεθνή
αναγνώριση, παρακολουθεί και
λειτουργεί σε συνεργασία με
αναγνωρισμένους διεθνείς φο-
ρείς τροφίμων και τουρισμού, με
όμορους εκπαιδευτικούς οργανι-
σμούς στην Ελλάδα και το εξω-
τερικό, με τις πιο αξιόλογες ξε-
νοδοχειακές και τουριστικές μο-
νάδες στον κόσμο, οι οποίες δια-
μορφώνουν τις νέες τάσεις στην
εκπαίδευση, τη γαστρονομία και
τον τουρισμό. Η διεθνής αναγνώ-
ριση του ονόματος CHEF D’
OEUVRE την κατατάσσει στη λί-
στα των κορυφαίων Σχολών Γα-
στρονομικής Εκπαίδευσης. •
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ
ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ
CHEF D’ OEUVRE