Page 29 - Τουριστική Αγορά τ. 258

H
oμάδα των chef της
Aldemar, στο πλαίσιο
της πρωτοβουλίας του
oμίλου «Greece on a Dish», με
σύμμαχο τον Ελληνικό Οργανι-
σμό Τουρισμού, συνέχισε τη
γαστρονομική εκπροσώπηση
της Ελλάδας σε πολλές χώρες.
Την επιτυχημένη ελληνική γα-
στρονομική παρουσία στη φετι-
νή World Travel Market, καθώς
και στην έκθεση Vakantiebeurs
της Ουτρέχτης, ακολούθησε το
Βερολίνο στην ITB, στις 5-9
Μαρτίου 2014, όπου η ελληνική
κουζίνα διεκδίκησε και προ-
σέλκυσε ενδιαφέρον.
Η επόμενη στάση του ταξιδι-
ού ήταν το Παρίσι, όπου στις 12
Μαρτίου 2014, σε συνεργασία
με τον ΕΟΤ διοργανώθηκε εκ-
δήλωση προβολής της ελληνι-
κής γαστρονομίας στο γαλλικό
κοινό.
Το γευστικό ταξίδι συνεχί-
στηκε στο Βέλγιο, όπου στο
πλαίσιο της Ελληνικής Προε-
δρίας πραγματοποιήθηκαν σε
συνεργασία με τον ΕΟΤ, το
γραφείο Εμπορικού Συμβού-
λου (ΟΕΥ) και τον ΟΠΕ, δύο
διοργανώσεις προβολής της
ελληνικής κουζίνας και των ελ-
ληνικών προϊόντων στις Βρυ-
ξέλλες και ένα event στην Αμ-
βέρσα, στις 3 Απριλίου 2014.
Ο κ. Αλ. Αγγελόπουλος δή-
λωσε σχετικά: «Με το βλέμμα
στραμμένο στην Ελλάδα και
στον πλούτο των δυνατοτήτων
της, ο όμιλος Aldemar δίνει το
«
παρών» σε κάθε διεθνή διορ-
γάνωση και βρίσκεται στο
πλευρό κάθε πρωτοβουλίας
που χαρακτηρίζεται από εσω-
στρέφεια και πνεύμα συνεργα-
σίας και αναδεικνύει τη χώρα
και τη γαστρονομική της ταυτό-
τητα.
»
Ο ΕΟΤ επιδεικνύει μεγάλη
κινητικότητα προς αυτή την κα-
τεύθυνση, προσφέροντας σε
εμάς τους επαγγελματίες του
τουρισμού πολλές δυνατότητες
συνεργασίας για το καλό της
χώρας. Σε κάθε πρόσκλησή
του, διακρίνουμε μία ευκαιρία
να δυναμώσει το μήνυμα της
Ελλάδας στο εξωτερικό. Συγ-
χαίρουμε τον ΕΟΤ που σε ένα
δυσμενές περιβάλλον τολμά
και επιχειρεί».
ΕΟΤ & Aldemar: Δυναμική συνέργεια για την
Ελλάδα