Τουριστική Αγορά τ. 277
47 ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE ιδρύθηκε από επαγγελματίες με πο- λύχρονη εμπειρία στις Ξενοδοχειακές Επιχειρήσεις και την Εκπαίδευση. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εκπαιδευ- τικού Ομίλου LE MONDE απαρτίζεται από ανθρώπους που συνδυάζουν πα- νεπιστημιακούς τίτλους σπουδών με εμπειρία στον χώρο της Εκπαίδευσης και μακροχρόνια παρουσία στον χώρο των Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Αποστολή του είναι να προσφέρει εκπαιδευτικά προγράμματα στις ειδι- κότητες του τουρισμού, με έμπειρους καθηγητές, ώστε οι απόφοιτοί του να αναγνωρίζονται ως οι κορυφαίοι επαγ- γελματίες του τουρισμού στην Ελλάδα και διεθνώς, με στόχο την αειφόρο του- ριστική ανάπτυξη της χώρας μας. Στο ΙΕΚ LE MONDE πραγματοποιού- νται διετή αναγνωρισμένα προγράμμα- τα σπουδών στις ειδικότητες, Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων & Επιχειρήσε- ων Φιλοξενίας (Hotel Management), Στέλεχος Διοίκησης & Οικονομίας στον Τομέα του Τουρισμού (Tourism Management), Τεχνικός Μαγειρικής Τέ- χνης-Αρχιμάγειρας (Chef) και Τεχνικός Αρτοποιίας Ζαχαροπλαστικής (Pastry Chef). Προγράμματα σπουδών: • Hotel Management, Τεχνικός Τουρι- στικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας Διάρκεια σπουδών: Τέσσερα ακαδη- μαϊκά εξάμηνα θεωρητικής και εργα- στηριακής εκπαίδευσης και μια περίο- δος πρακτικής άσκησης ή μαθητείας. Έναρξη προγράμματος: Οκτώβριο και Φεβρουάριο κάθε ακαδημαϊκού έτους. • Tourism Management, Στέλεχος Διοί- κησης και Οικονομίας στον Τομέα του Τουρισμού Διάρκεια σπουδών: Τέσσερα ακαδη- μαϊκά εξάμηνα θεωρητικής και εργα- στηριακής εκπαίδευσης και μια περίο- δος πρακτικής άσκησης ή μαθητείας. Έναρξη προγράμματος: Οκτώβριο κάθε ακαδημαϊκού έτους. • Chef, Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης-Αρ- χιμάγειρας Διάρκεια σπουδών: Τέσσερα ακαδη- μαϊκά εξάμηνα θεωρητικής και εργα- στηριακής εκπαίδευσης και μια περίο- δος πρακτικής άσκησης ή μαθητείας. Έναρξη προγράμματος: Οκτώβριο και Φεβρουάριο κάθε ακαδημαϊκού έτους. • Pastry Chef, Τεχνικός Αρτοποιίας Ζα- χαροπλαστικής Διάρκεια σπουδών: Τέσσερα ακαδη- μαϊκά εξάμηνα θεωρητικής και εργα- στηριακής εκπαίδευσης και μια περίο- δος πρακτικής άσκησης ή μαθητείας. Έναρξη προγράμματος: Οκτώβριο και Φεβρουάριο κάθε ακαδημαϊκού έτους. • Food & Beverage Management Μετεκπαίδευση στη Διοίκηση Επισιτι- στικών Επιχειρήσεων Διάρκεια: 12 εβδομάδες. Περισσότερες πληροφορίες: www.lemondecentre.gr Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE Α πό το 1962, η Glion έχει θέσει υψη- λά πρότυπα για την ακαδημαϊκή ποιότητα και την αριστεία της Φιλοξε- νίας. Με campus στην Ελβετία και στο Λονδίνο, δύο ακμάζοντα hot spots για τη Φιλοξενία, τις Επιχειρήσεις και όχι μόνο, η Glion αναγνωρίζεται συνεχώς για την ποιότητά των παρεχόμενων σπουδών, έχοντας κερδίσει το βραβείο Best Hospitality Management School in the World στα Παγκόσμια Βραβεία Hospitality το 2015. Η μελέτη στη Glion δεν είναι απλώς μια εμπλουτιστι- κή εμπειρία μάθησης. Είναι κάτι που μένει στους αποφοίτους για μια ζωή, ενώ με την ολοκλήρωση των σπουδών γίνονται μέλη του παγκόσμιου δικτύου αποφοίτων της σχολής. Ο Σύλλογος Αποφοίτων της Glion περιλαμβάνει πάνω από 13.600 αποφοίτους από πε- ρισσότερες από 150 χώρες. Προγράμματα Σπουδών: • BBA in International Hospitality Business • MSC in International Hospitality Business • Dual MBA and MSC in International Hospitality Business Περισσότερες πληροφορίες www.glion.edu GLION INSTITUTE OF HIGHER EDUCATION
Made with FlippingBook
RkJQdWJsaXNoZXIy Mjg5NDY=