Τουριστική Αγορά τ. 280

72 ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ Η συνολική εμπειρία που βιώνει ένας επισκέπτης στην Ελλάδα δεν μπορεί να περιορίζεται στον ήλιο, τη θάλασσα και τις εν γένει φυσικές ομορφιές με τις οποίες και είναι «ευλογημένη» η χώρα μας. Αντιθέτως, θα πρέπει να περιλαμβάνει και μια σειρά από δράσεις, προϊόντα κι υπηρεσίες που μαζί θα προσφέρουν μια ακαταμάχητη εμπειρία που ο ταξιδιώτης δύσκολα θα ξεχάσει ή θα συναντήσει αλλού. Α ναμφίβολα, η γαστρονομία θε- ωρείται πως κατέχει βαρύνοντα ρόλο στην ολιστική προσέγγιση του τουριστικού προϊόντος μας. Αναπόσπαστο (γευστικά) τμήμα της και το «Ελληνικό Πρωινό», για το οποίο το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο της Ελλάδος (ΞΕΕ) καταβάλλει αξιοζήλευτες προσπάθειες, ώστε καθιερωθεί ως «must have» γευστική εμπειρία σε κάθε ξενοδο- χειακή γωνιά της χώρας μας. Μια από τις πλέον εξωστρεφείς «πλατφόρμες» που αξιοποιεί σε αυτή του την προσπάθεια το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο της Ελλά- δος είναι η έκθεση HO.RE.CA. , η οποία κι αποτελεί το μεγαλύτερο εκθεσιακό event εντός των συνόρων μας. Μάλιστα, φέτος, για 8η χρονιά θα «σερβίρει» «Ελληνικό Πρωινό» στο πλαίσιο της μεγαλύτερης, πληρέστερης και πλέον στοχευμένης έκθεσης για τον εξοπλισμό και την τρο- ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΙΝΟ «Σύνδεσμος» του γαστρονομικού πολιτισμού και της εμπειρίας του επισκέπτη!

RkJQdWJsaXNoZXIy Mjg5NDY=