Τουριστική Αγορά τ. 283

27 ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ Info BCA COLLEGE Λεωφόρος Αλεξάνδρας 205 Αθήνα Τηλ.: 210 7253783 Web: www.bca.edu.gr Info CHEF D’ OEUVRE Χέυδεν 20, Αθήνα Τηλ.: 210 8231935 Web: www.chefdoeuvre.gr } BCA COLLEGE Με συνέπεια στο ακαδημαϊκό κι εκπαιδευτικό έργο που προσφέρει εδώ και σχεδόν μισό αιώνα, το BCA College διαθέτει ένα καινοτόμο εκπαι- δευτικό πρόγραμμα, άμεσα συνδεδεμένο με την τουριστική αγορά, το οποίο περιλαμβάνει προ- σομοιώσεις στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου και πρακτική άσκηση σε τουριστικές επιχειρήσεις. Μάλιστα, τo BCA College έχει συνάψει συνερ- γασία με τα φημισμένα ελβετικά εκπαιδευτικά, Ιδρύματα, Glion και Les Roches, ώστε οι φοιτητές του, μετά την ολοκλήρωση του τρίτου έτους των σπουδών τους, να εισάγονται απευθείας στο τέταρ- το έτος των πανεπιστημίων αυτών και των παραρ- τημάτων τους (Αγγλία, Ισπανία, Κίνα). Έτσι, οι από- φοιτοι του Κολλεγίου λαμβάνουν πτυχίο Bachelor απευθείας από το Glion ή το Les Roches. Όσοι φοιτητές, βέβαια, επιθυμούν να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους στην Ελλάδα λαμβάνουν Bachelor Degree από το αγγλικό πανεπιστήμιο του Plymouth. Σε προπτυχιακό επίπεδο, οι φοιτητές μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στο Certificate και το Diploma of Higher Education Hospitality and Tourism Management του Plymouth, το Bachelor (Hons) Hospitality and Tourism Management του Plymouth και το Bachelor (Hons) Cruise Operations Management του Plymouth. Σε με- ταπτυχιακό επίπεδο, το BCA College προσφέρει Postgraduate Certificate και Diploma Hospitality and Tourism Management του Plymouth και Master International Hospitality and Tourism Management του Plymouth. Στα εκπαιδευτικά προγράμματα του BCA College είναι πολύ σημαντική η σύνδεση των σπουδών με τις ανάγκες κι απαιτήσεις της αγοράς, μέσα από συνεργασίες με σημαντικές εγχώριες και ξένες ξενοδοχειακές αλυσίδες, όπως Four Seasons, Marriott, Hyatt, Hilton, Intercontinental, Wyndham, Grecotel, Ikos-Sani κλπ, οι οποίες απορροφούν τους φοιτητές για την πρακτική τους άσκηση, αλλά και τη μετέπει- τα επαγγελματική σταδιοδρομία τους. } CHEF D’ OEUVRE Η CHEF D’ OEUVRE αποτελεί ένα από τα πρω- τοπόρα ιδιωτικά ιδρύματα στις σπουδές Επισιτι- στικών και Ξενοδοχειακών Επαγγελμάτων, ακο- λουθώντας τη ραγδαία τουριστική ανάπτυξη της Ελλάδας. Οι απόφοιτοί της έχουν καταφέρει να σταδιοδρομήσουν στον χώρο της τουριστικής βιομηχανίας, βασιζόμενοι στο σύνθημα της Σχο- λής: «Η εξειδίκευση σε συνάρτηση με την άρτια κατάρτιση είναι το κλειδί της επιτυχίας». Η Σχολή, με 25ετή εμπειρία αποκλειστικής εξειδίκευσης στη γαστρονομική εκπαίδευση, προσφέρει τα εξής Προγράμματα Σπουδών: Επαγγελματική Μαγειρική (δυο έτη φοίτησης), Επαγγελματική Ζαχαροπλαστική - Αρτοποιία (δυο έτη φοίτησης), Αρτοποιία (ένα έτος φοίτη- σης), Επαγγελματικό Μπαρ (τρεις μήνες φοίτη- σης) και Διοίκηση Επισιτιστικών Επιχειρήσεων/ F&B Management (ένα έτος φοίτησης). Η CHEF D’ OEUVRE εγγυάται την επαγγελμα- τική αποκατάσταση των φοιτητών της και, στην κατεύθυνση αυτή, έχει δημιουργήσει Τμήμα Επαγγελματικής Αποκατάστασης, διοργανώνει Ημέρα Επαγγελματικής Καριέρας (CAREER DAY), ενώ έχει σταθερές συνεργασίες με τις σημαντικό- τερες τουριστικές επιχειρήσεις. Επιπλέον, διαθέτει ευρύ Πρόγραμμα Σπουδών κι εργαστηριακών μαθημάτων, σύγχρονες κτηρι- ακές εγκαταστάσεις, πλούσιο πρόγραμμα επιμορ- φωτικών σεμιναρίων κι εκπαιδευτικών δραστηριο- τήτων και διεθνείς συνεργασίες με καταξιωμένους εκπαιδευτικούς και τουριστικούς Οργανισμούς.

RkJQdWJsaXNoZXIy Mjg5NDY=