Τουριστική Αγορά τ. 283

28 ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑ } LE MONDE Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος, LE MONDE, πιστο- ποιημένο μέλος του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού, δίνει τη δυνατότητα στους φοιτητές να επιλέξουν κάποιο από τα διετή Προγράμ- ματα Σπουδών του, στις ειδικότητες του Hotel Management - Τεχνικός Τουριστικών Μονά- δων κι Επιχειρήσεων Φιλοξενίας, του Tourism Management - Στέλεχος Διοίκησης & Οικονομίας στον Τομέα του Τουρισμού, του Chef - Τεχνικού Μαγειρικής Τέχνης-Αρχιμάγειρα, και του Pastry Chef - Τεχνικού Αρτοποιίας-Ζαχαροπλαστικής. Σημειώνεται ότι όλοι οι τίτλοι σπουδών που απο- νέμει είναι αναγνωρισμένοι από το Κράτος. Η Σχολή διαθέτει Κέντρο Δια Βίου Μάθησης, το οποίο υλοποιεί Προγράμματα για επαγγελματίες: Eurochef - Μετεκπαίδευση στην Υψηλή Μαγειρι- κή, διάρκειας 20 εβδομάδων, με έναρξη κάθε Νοέμβριο, Eurochef- Μετεκπαίδευση στην Υψηλή Μαγειρική, διάρκειας επτά εβδομάδων και έναρ- ξη κάθε Μάιο, Europastry chef - Μετεκπαίδευση στην Υψηλή Ζαχαροπλαστική, διάρκειας 20 εβδομάδων με έναρξη κάθε Νοέμβριο και Food & Beverage Management, ταχύρρυθμο πρόγραμμα μετεκπαίδευσης για στελέχη της τουριστικής και ξενοδοχειακής βιομηχανίας, διάρκειας 12 εβδο- μάδων. } Info ETOILE BY LES CHEFS Ηλία Ηλιού 81, Αθήνα Τηλ.: 210 9271130 Web: www.etoile.edu.gr } ETOILE by Les Chefs Στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ETOILE by Les Chefs, ο οποίος διαθέτει σύγχρονες εγκαταστάσεις κι εμπειρία, ειδικά στους κλάδους της Γαστρονο- μίας και του Τουρισμού, οι φοιτητές, ολοκληρώ- νοντας τέσσερα εξάμηνα θεωρητικής και εργα- στηριακής κατάρτισης κι ένα εξάμηνο έμμισθης πρακτικής άσκησης, λαμβάνουν Κρατική Πιστο- ποίηση. Έπειτα από την επιτυχή συμμετοχή τους στις εξετάσεις πιστοποίησης, αποκτούν Άδεια Ασκήσεως Επαγγέλματος. Οι σπουδές στην ETOILE είναι αναγνωρισμένες από το Ελληνικό Δημόσιο, την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Παγκόσμια Ομοσπονδία Αρχιμαγείρων. Τα Προγράμματά της, επίσης, είναι πιστοποιη- μένα από την ACTA-Τεχνοβλαστό του Αριστοτε- λείου Πανεπιστημίου και το Εθνικό Συμβούλιο Διαπίστευσης. Η Σχολή προσφέρει σπουδές στις ειδικότητες Τεχνικού Μαγειρικής Τέχνης-Αρχι- μάγειρα (Chef, Pastry Chef) και Τεχνικού Τουρι- στικών Μονάδων & Επιχειρήσεων Φιλοξενίας, οι οποίες διαρκούν δύο έτη και περιλαμβάνουν θεωρητικά μαθήματα, εργαστηριακή κατάρτιση, πρακτική άσκηση κι εξειδικευμένα σεμινάρια από επαγγελματίες του χώρου. Η ETOILE by Les Chefs, από το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης, απευθύνεται και στους επαγγελματίες, με την εκπόνηση επαγγελματικών σεμιναρίων που σχετίζονται με τις τελευταίες τάσεις στον χώρο της Γαστρονομίας και του Τουρισμού. Οι επαγγελματί- ες μπορούν να παρακολουθούν και τα ταχύρρυθμα Προγράμματα Μαγειρικής, Αρτοποιίας-Ζαχαρο- πλαστικής και Διοίκησης Ξενοδοχειακών Μονάδων, το καθένα τετράμηνης διάρκειας, σε ολιγομελή τμήματα. Η Σχολή συνεργάζεται με περισσότερες από 400 επιχειρήσεις του ευρύτερου τουριστικού κλάδου, μεταξύ των οποίων Intercontinental, Four Seasons, Luxury Collection (Grande Bretagne, King George), Costa Navarino, κλπ.

RkJQdWJsaXNoZXIy Mjg5NDY=