Greek Vegan 10

29 3. Βάζουμε το ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο τηγάνι σε δυνατή φωτιά και προσθέτουμε το κρεμμύδι και την πιπεριά. Ρίχνουμε από μία πρέζα αλάτι και πιπέρι. Σωτάρουμε για 3 λεπτά, περίπου. 4. Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε το ρεβυθάλευρο με το My Ey και ανακατεύουμε καλά με το σύρμα. Αν θέλουμε μπορούμε να προσθέσουμε 1/2 κ.γ. αλάτι και 1/2 κ.γ. πιπέρι (ανάλογα με τα γούστα μας) και να ανακατέψουμε. 5. Προσθέτουμε στα στεγνά υλικά το γάλα σόγιας και χτυπάμε δυνατά με το σύρμα μέχρι να έχουμε έναν λείο και αραιό χυλό. 6. Προσθέτουμε το μείγμα στο τηγάνι και χαμηλώνουμε τη φωτιά ώστε να είναι μεσαία προς δυνατή. Ψήνουμε για 10 λεπτά περίπου. 8. Σερβίρουμε με αβοκάντο και ψιλοκομμένο μαϊντανό. 7. Καταλαβαίνουμε ότι έχει ψηθεί από τη μία πλευρά όταν έχει σχεδόν στεγνώσει η πάνω και έχουν σχηματιστεί κάποιες τρύπες στην επιφάνεια. Αναποδογυρίζουμε με προσοχή και ψήνουμε για 10 λεπτά ακόμη από την άλλη πλευρά. Αν σπάσει στο γύρισμα, μπορούμε να τη σχηματίσουμε ξανά με τη σπάτουλά μας πιέζοντας τα σημεία που έσπασαν μεταξύ τους.

RkJQdWJsaXNoZXIy Mjg5NDY=