Greek Vegan 12
ΜΟΥΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΥΛΙΚΆ • 180 γρ. aquafaba • 150 γρ. κουβερτούρα ψιλοκομμένη • 1/4 κ.γ. αλάτι ΕΚΤΈΛΕΣΗ Σε ένα μίξερ, με το σύρμα χτυπάμε την aquafaba με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψει και να γίνει μαρέγκα με «κορυφές». Σε μπεν μαρί λιώνουμε την κουβερτούρα. Αποσύρουμε και περιμένουμε να κατέβει σε θερμοκρασία δωματίου. Με μια σιλικονάτη σπάτουλα ανακατεύουμε τη λιωμένη κουβερτούρα στη μαρέγκα σε 2 δόσεις. Προσπαθούμε να κάνουμε απαλές κινήσεις. Μεριδοποιούμε το μείγμα σε ποτηράκια. 40
Made with FlippingBook
RkJQdWJsaXNoZXIy Mjg5NDY=