Greek Vegan 12
SALTY "CARAMEL" ΧΟΥΡΜΆΔΩΝ ΥΛΙΚΆ • 100 γρ. χουρμάδες medjoul • 80 γρ. νερό ζεστό • 1/2 κ.γ. αλάτι ΕΚΤΈΛΕΣΗ Μουλιάζουμε τους χουρμάδες (χωρίς τα κουκούτσια) στο ζεστό νερό μέχρι να μαλακώσουν πολύ. Σουρώνουμε και κρατάμε το νερό. Σε ένα μπλέντερ αλέθουμε τους χουρμάδες και προσθέτουμε ελάχιστο νερό σιγά σιγά μέχρι να έχει την επιθυμητή υφή. Προσθέτουμε και το αλάτι. 41
Made with FlippingBook
RkJQdWJsaXNoZXIy Mjg5NDY=