Greek Vegan 12

ΠΑΝΑΚΟΤΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΦΡΑΟΥΛΑΣ ΥΛΙΚΆ Για την πανακότα: • 1 λίτρο φυτικό γάλα • 5 κ.σ. ζάχαρη • 1 κ.γ. άγαρ-άγαρ • 1 βανίλια ΥΛΙΚΆ Για τη σάλτσα φράουλας: • 1 φλιτζ. φράουλες φρέσκιες ή κατεψυγμένες • 1/2 φλιτζ. ζάχαρη • 1/2 γλ. νερό • 1 βανίλια • 1/2 λάιμ χυμό ΕΚΤΈΛΕΣΗ Βράζουμε το γάλα, τη ζάχαρη και το άγαρ-άγαρ. Αποσύρουμε από τη φωτιά και με ένα ραβδομπλέντερ δουλεύουμε λίγο το μείγμα. Αφήνουμε να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου και γεμίζουμε σκεύη. Ξεκουράζουμε στο ψυγείο. ΕΚΤΈΛΕΣΗ Βράζουμε όλα τα υλικά σε ένα μικρό κατσαρολάκι, σε μέτρια φωτιά για 5 λεπτά. Με τη βοήθεια ενός ραβδομπλέντερ αλέθουμε τη σάλτσα. Αποσύρουμε και συνοδεύουμε την πανακότα. 46

RkJQdWJsaXNoZXIy Mjg5NDY=