Greek Vegan

108 ΚΡΕΜΏΔΗΣ ΣΟΎΠΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙΟΎ Για 4 μερίδες ΥΛΙΚΑ • 2 κ.σ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο • 1 κρεμμύδι μεσαίου μεγέθους • 1 κεφάλι κουνουπίδι, κομμένο στα τέσσερα • 3 κούπες ζωμό λαχανικών • 1 κούπα φυτικού γάλατος της επιλογής σας • ½ κ.γ. αλάτι Μεσολογγίου • Μαύρο πιπέρι μία τσιμπιά ΕΚΤΕΛΕΣΗ Σε μια κατσαρόλα σιγοβράζουμε τα υλικά μας, εκτός από το ελαιόλαδο, για 20 λεπτά. Στη συνέχεια, τα μετα- φέρουμε στο μπλέντερ μαζί με το λαδάκι και αν θέλουμε προσθέτουμε και λίγο λεμόνι ή και μπούκο- βο. Σερβίρουμε, προσθέ- τοντας για γαρνιτούρα λίγο αρακά, καβουρδισμέ- νο αμύγδαλο σε φέτες, λίγη πρασινάδα και μαύρο πιπέρι.

RkJQdWJsaXNoZXIy Mjg5NDY=