Greek Vegan

47 ΕΚΤΕΛΕΣΗ Τοποθετούμε ένα μικρό κατσαρο- λάκι σε δυνατή φωτιά, ρίχνουμε μέσα το νερό και το ελαιόλαδο, αλατοπιπε- ρώνουμε και βράζουμε. Μόλις βράσει το νερό, απομακρύ- νουμε το σκεύος από τη φωτιά και ρίχνουμε μέσα το πλιγούρι. Σκεπά- ζουμε με μία διαφανή μεμβράνη, μέ- χρι το πλιγούρι να απορροφήσει όλο το νερό. Έπειτα, αδειάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ το πλιγούρι μαζί με τα υπόλοι- πα υλικά, αλατοπιπερώνουμε, ανακα- τεύουμε πολύ καλά με ένα κουτάλι και σερβίρουμε. #tsoulotip: Αν θέλουμε, μπορούμε να καβουρδίσουμε το πλιγούρι, για να γίνει πιο τραγανό. ΣΑΛΆΤΑ ΜΕ ΠΛΙΓΟΎΡΙ Μερίδες: 4-6 | Χρόνος Εκτέλεσης: 15΄ | Χρόνος Προετοιμασίας: 10΄ | Βαθμός Δυσκολίας: Εύκολη ΥΛΙΚΆ • 150γρ. πλιγούρι • ½ αγγούρι, κομμένο στη μέση και σε ροδέλες • 1 κίτρινη πιπεριά, κομμένη σε κυβάκια • 6 ντοματίνια, κομμένα στα 4 • ½ κρεμμύδι, ψιλοκομμένο • 50γρ. καρύδια, θρυμματισμένα • 50γρ. ελιές, κομμένες σε ροδέλες • ¼ μάτσο μαϊντανό, ψιλοκομμένο • ¼ μάτσο άνηθο, ψιλοκομμένο • Χυμό από 1 λεμόνι • 2 κ.σ. ξίδι από λευκό κρασί • 4 κ.σ. ελαιόλαδο • 300ml νερό • Αλάτι • Πιπέρι

RkJQdWJsaXNoZXIy Mjg5NDY=