Greek Vegan

51 ΕΚΤΕΛΕΣΗ Τοποθετούμε μία κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά και την αφή- νουμε να κάψει. Μόλις κάψει, ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και το κρεμμύδι και το σοτάρουμε, μέχρι να μαλακώσει. Έπειτα, προσθέτουμε το κα- ρότο, την πατάτα και τον ξερό κόλιανδρο, ανακατεύουμε με μία ξύλινη κουτάλα και σοτά- ρουμε για 1-2 λεπτά. Στη συνέχεια, ρίχνουμε τον ζωμό λαχανικών, καπακώνουμε την κατσαρόλα και βράζουμε για 20-25 λεπτά. Κατόπιν, αφαιρούμε την κα- τσαρόλα από τη φωτιά, αλα- τοπιπερώνουμε, προσθέτουμε τον φρέσκο κόλιανδρο κι ανα- κατεύουμε. Ύστερα, χτυπάμε τη σούπα με το ραβδομπλέντερ (ή σε δό- σεις στο multi), μέχρι να ομογε- νοποιηθούν τα υλικά. Τέλος, σερβίρουμε τη σούπα ζεστή, με τριμμένο φουντούκι και φρέσκο κόλιανδρο. ΣΟΎΠΑ με καρότο, πατάτες και κόλιανδρο Μερίδες: 4-6 | Χρόνος Εκτέλεσης: 30΄ | Χρόνος Προετοιμασίας: 5΄ | Βαθμός Δυσκολίας: Εύκολη #tsoulotip: Κόβουμε τα λαχανικά στο ίδιο μέγεθος, για να μαγειρευτούν ομοιόμορφα. ΥΛΙΚΆ • 450γρ. καρότα, κομμένα σε μικρά κυβάκια • 210γρ. πατάτα, κομμένη σε κυβάκια • 1 κρεμμύδι μέτριο, ψιλοκομμένο • 1 κ.γ. κόλιανδρο, ξερό • ½ μάτσο φρέσκο κόλιανδρο + extra για το σερβίρισμα • 1.200ml ζωμό λαχανικών • Αλάτι • Πιπέρι • Ελαιόλαδο • Φουντούκι τριμμένο, για το σερβίρισμα ΚΥΡΙΑΚΉ ΤΟΥ ΠΆΣΧΑ

RkJQdWJsaXNoZXIy Mjg5NDY=