Greek Vegan
53 ΕΚΤΕΛΕΣΗ Ρίχνουμε όλα τα υλικά σε ένα μεγάλο μπολ και τα ανακα- τεύουμε με τα χέρια, φορώντας γάντια μιας χρήσης. Σερβίρουμε στο σκεύος που επιθυμούμε, πασπαλίζοντας με λίγο κουκουνάρι και λίγο καλαμπόκι. #tsoulotip: Αν θέλουμε, μπορούμε να χτυπήσουμε στο multi το αβοκάντο μαζί με το ελαιόλαδο και τον χυμό λεμονιού και να το ρίξουμε έπειτα μέσα. ΣΑΛΆΤΑ ΑΒΟΚΆΝΤΟ Μερίδες: 4-6 | Χρόνος Εκτέλεσης: 5΄ | Χρόνος Προετοιμασίας: 10΄ | Βαθμός Δυσκολίας: Εύκολη ΥΛΙΚΆ • 3 ώριμα αβοκάντο, κομμένα σε κυβάκια • ½ κόκκινη πιπεριά, κομμένη σε κυβάκια • ½ κίτρινη πιπεριά, κομμένη σε κυβάκια • ½ πορτοκαλί πιπεριά, κομμένη σε κυβάκια • 3 ραπανάκια, κομμένα σε λεπτές ροδέλες • ½ κρεμμύδι, ψιλοκομμένο • ½ μάτσο κόλιανδρο, ψιλοκομμένο • ¼ μάτσο μαϊντανό, ψιλοκομμένο • 5 φύλλα βασιλικού, ψιλοκομμένα • 1 μαρούλι iceberg, χοντροκομμένο • Χυμό από 1 λεμόνι • Αλάτι • Πιπέρι • Ελαιόλαδο ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΊΡΙΣΜΑ • 2 κ.σ. καλαμπόκι, κονσέρβα • 2 κ.σ. κουκουνάρι
Made with FlippingBook
RkJQdWJsaXNoZXIy Mjg5NDY=