Greek Vegan 6

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΊΑ TACOS Τοποθετούμε τα άδεια taco shells στη σχάρα στους 180 °C για 3-5’. 89 SOUR CREAM ΥΛΙΚΆ • 150 γρ. τυρί κρέμα • 30 γρ. νερό • 1 πρέζα αλάτι • 15 γρ. χυμό lime REFRIED BEANS ΥΛΙΚΆ • 1 κονσέρβα κόκκινα φασόλια • 1/2 κ.γ. γλυκιά πάπρικα • 1/2 κ.γ. σκόρδο σκόνη • 1/2 κ.γ. κρεμμύδι σκόνη • 1/2 κ.γ. κύμινο • 1/4 κ.γ. τσίλι • 1 κ.σ. χυμό λεμόνι GUACAMOLE ΥΛΙΚΆ • 100 γρ. ώριμο αβοκάντο • 50 γρ. ντομάτα • 5 γρ. πιπεριά τσίλι • 20 γρ. πράσινη πιπεριά • 15 γρ. φρέσκο κρεμμύδι ψιλοκομμένο • 2 γρ. φύλλα κόλιανδρου • 10 γρ. χυμό lime • 1 φέτα ανανά κομμένο σε κυβάκια • 1 γρ. αλάτι • 10 γρ. ελαιόλαδο ΕΚΤΕΛΕΣΗ Χτυπάμε όλα τα υλικά στο multi, μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα και να αποκτήσει η κρέμα βελούδινη υφή. ΕΚΤΕΛΕΣΗ Χτυπάμε όλα τα υλικά στο multi. Ρίχνουμε λίγο ηλιέλαιο σε ένα τηγάνι και ζεσταίνουμε σε μέτρια φωτιά τα refried beans. ΕΚΤΕΛΕΣΗ Ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε μια μπασίνα, μέχρι να ενωθούν οι γεύσεις και να αποκτήσουμε ένα ομοιογενές μίγμα.

RkJQdWJsaXNoZXIy Mjg5NDY=