Greek Vegan 7

ΠΑΓΩΤΌ LILA PAUSE ΕΚΤΈΛΕΣΗ 1. Στον κάδο του μπλέντερ βάζουμε τις κατεψυγμένες φράουλες μαζί με το κακάο και τα επεξεργαζόμαστε μαζί ελάχιστα, σε χαμηλή ισχύ. Θέλουμε οι φράουλες να κοπούν σε μικρά κομμάτια, και όχι να λιώσουν. 2. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και, σε χαμηλή ισχύ, δουλεύουμε μέχρι να ενωθούν όλα, προσέχοντας να μη χτυπήσουμε πολύ το μείγμα. 3. Μεταφέρουμε σε δοχείο και βάζουμε στην κατάψυξη για 8 ώρες πριν σερβίρουμε. ΥΛΙΚΆ • 350 γρ. κατεψυγμένες φράουλες (2 και 1/3 κούπες) • 140 γρ. αγαύη (1/4 της κούπας) • 100 γρ. αμυγδαλοβούτυρο (1/4 της κούπας) • 20 γρ. κακάο (1/4 της κούπας) • 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας 44

RkJQdWJsaXNoZXIy Mjg5NDY=