Greek Vegan 7
ΜΠΆΡΕΣ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΎ ΥΛΙΚΆ • 500 γρ. γιαούρτι καρύδας • 150 γρ. σμέουρα (1 και 1/3 της κούπας) • 35 γρ. αγαύη (3 κ.σ.) ΕΚΤΈΛΕΣΗ 1. Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε το γιαούρτι και την αγαύη και ανακατεύουμε καλά. 2. Προσθέτουμε τα σμέουρα και ανακατεύουμε. 3. Ντύνουμε ένα δοχείο με λαδόκολλα και ρίχνουμε μέσα το μείγμα απλώνοντας με μία μαρίζ, ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο λεία η επιφάνεια. 4. Τοποθετούμε στην κατάψυξη και αφήνουμε για 3 ώρες τουλάχιστον. 5. Αφαιρούμε από την κατάψυξη και κόβουμε τις μπάρες. 6. Αφήνουμε λίγα λεπτά να μαλακώσουν πριν σερβίρουμε και διατηρούμε τις υπόλοιπες στην κατάψυξη. 48
Made with FlippingBook
RkJQdWJsaXNoZXIy Mjg5NDY=