Greek Vegan 7

ΤΟΎΡΤΑ ΠΑΓΩΤΌ ΣΟΚΟΛΆΤΑ ΜΕ ΣΜΈΟΥΡΑ ΕΚΤΈΛΕΣΗ 1. Ξεκινάμε φτιάχνοντας τη βάση. Βάζουμε τα μπισκότα σε ένα μπλέντερ και τα χτυπάμε μέχρι να γίνουν σκόνη. 2. Προσθέτουμε το κακάο, το αλάτι και τη μαργαρίνη και μπλεντάρουμε μέχρι το μείγμα να γίνει ομοιόμορφο. 3. Βάζουμε το μείγμα σε ένα τσέρκι ή σε οποιαδήποτε φόρμα και πατάμε με τα δάχτυλά μας για να απλωθεί σε όλο τον πάτο του δοχείου. 4. Για την κρέμα, βάζουμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ και δουλεύουμε μέχρι να γίνει εντελώς λείο το μείγμα, σταματώντας μερικές φορές για να το σπρώξουμε προς τις λεπίδες. 5. Ρίχνουμε το μείγμα της κρέμας στο τσέρκι ή τη φόρμα μας, προσθέτουμε τη μισή ποσότητα από τα σμέουρα και ανακατεύουμε για να απλωθούν σε όλη την κρέμα. 6. Τοποθετούμε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 6 ώρες. Πριν την κόψουμε, την αφήνουμε εκτός κατάψυξης για 30 λεπτά. ΥΛΙΚΆ Για τη βάση: • 100 γρ. vegan μπισκότα • 80 γρ. vegan μαργαρίνη • 30 γρ. κακάο • 1 πρέζα αλάτι Για την κρέμα: • 1 κονσέρβα γάλα καρύδας • 150 γρ. σιρόπι αγαύης (μπορείτε να το αυξήσετε αν σας αρέσουν οι πολύ γλυκές γεύσεις) • 80 γρ. φιστικοβούτυρο • 60 γρ. κακάο • 2 ώριμες μπανάνες • 1 πρέζα αλάτι Για το τόπινγκ: • 200 γρ. σμέουρα ή φράουλες 51

RkJQdWJsaXNoZXIy Mjg5NDY=