Greek Vegan 8

111 MUFFINS ΚΟΛΟΚΎΘΑΣ με σταγόνες σοκολάτας Βαθμός δυσκολίας: 3 | Χρόνος προετοιμασίας: 1 ώρα | Μερίδες: 12 muffins ΕΚΤΕΛΕΣΗ 1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 165°C. 2. Σε ένα μπολ, αναμειγνύουμε το αλεύρι, την κανέλα, το μοσχοκάρυδο, τη σόδα μαγειρικής και το αλάτι. 3. Σε ένα άλλο μ πολ, προσθέτουμε τον πουρέ κολοκύθας, τη ζάχαρη, το λάδι καρύδας, τις σταγόνες κουβερτούρας και τη βανίλια. 4. Στη συνέχεια, προσθέτουμε το μείγμα του δεύτερου μπολ στο πρώτο και ανακατεύουμε καλά. 5. Με ένα κουτάλι γεμίζουμε τις φόρμες για τα muffins με το μείγμα μας. 6. Ρίχνουμε πάνω στο κάθε muffin κολοκυθόσπορους. 7. Ψήνουμε για 25 λεπτά. 8. Αφήνουμε τα muffins να κρυώσουν για 30 λεπτά και σερβίρουμε. ΥΛΙΚΆ • 210 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις • 200 γρ. πουρές κολοκύθας • 180 γρ. καστανή ζάχαρη • 150ml γάλα καρύδας (χωρίς ζάχαρη) • 3 κ. σ. λάδι καρύδας • 100 γρ. σταγόνες κουβερτούρας • 1 κ. γ. κανέλα • 1/3 κ. γ. μοσχοκάρυδο σε σκόνη • 1 κ. γ. εκχύλισμα βανίλιας μπέρμπον • 1 κ. γ. σόδα μαγειρικής • 1 πρέζα αλάτι • κολοκυθόσποροι (για στόλισμα)

RkJQdWJsaXNoZXIy Mjg5NDY=