Greek Vegan 9
44 Ορεκτικό ΕΚΤΕΛΕΣΗ Κόβουμε τη μπαγκέτα διαγώνια σε κομ- μάτια, απλώνουμε βούτυρο στη μία με- ριά και ψήνουμε στον φούρνο για 5 με 7 λεπτά. Όσο είναι στο φούρνο τα ψωμάκια μας, παίρνουμε ένα μπολάκι και βάζου- με το τυρί κρέμα, το λάδι, το κρεμμύδι ψιλοκομμένο και το σκόρδο. Μόλις ξερο- ψηθούν τα ψωμάκια μας αλείφουμε το μείγμα από τη μεριά με το βούτυρο, βά- ζουμε λίγο σχοινόπρασο και λίγο άνηθο και απολαμβάνουμε. ΓΑΛΛΙΚΉ ΜΠΑΓΚΈΤΑ ΣΕ ΦΈΤΕΣ με τυρί κρέμα, σκόρδο, μυρωδικά Βαθμός δυσκολίας: 1 | Χρόνος προετοιμασίας: 15 λεπτά | Μερίδες: 4 ΥΛΙΚΑ • 1 γαλλική μπαγκέτα • 100 γρ. τυρί κρέμα • 2 κ.σ. ελαιόλαδο • 2 σκελίδες σκόρδο • 1 φρέσκο κρεμμύδι • Λίγο σχοινόπρασο • Λίγο άνηθο • Βούτυρο MENU Χριστουγέννων
Made with FlippingBook
RkJQdWJsaXNoZXIy Mjg5NDY=