Greek Vegan 9
45 ΕΚΤΕΛΕΣΗ Βάζουμε σε ένα ταψί τα λαχανάκια, ρί- χνουμε λάδι και αλάτι και τα ανακατεύ- ουμε λίγο. Τα βάζουμε στο φούρνο στους 200 βαθμούς για 20 λεπτά, μέχρι να πά- ρουν χρώμα. Σε ένα μπολάκι βάζουμε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε. Σε ένα κατσαρολάκι ρίχνουμε τη σος και ανακα- τεύουμε αργά μέχρι να πήξει. Μόλις βγά- λουμε τα λαχανάκια, τα περιχύνουμε με τη σάλτσα και ρίχνουμε λίγο φυτική παρμεζά- να ή κάποιο ξηρό καρπό και... έτοιμο! Ορεκτικό ΥΛΙΚΑ • 400 γρ. λαχανάκια Βρυξελλών • 1 κ.σ. αγαύη • 1 σκελίδα σκόρδο • 2 κ.σ. σησαμέλαιο • 1 κ.γ. μπούκοβο • 2 κ.γ. κορν φλάουρ • 1 κ.σ. σόγια σος • Ρίγανη ΛΑΧΑΝΆΚΙΑ ΒΡΥΞΕΛΛΏΝ στο φούρνο με γλυκόξινη σάλτσα Βαθμός δυσκολίας: 1 | Χρόνος προετοιμασίας: 15 λεπτά | Μερίδες: 4
Made with FlippingBook
RkJQdWJsaXNoZXIy Mjg5NDY=