Greek Vegan 9
50 Κυρίως πιάτο ΕΚΤΕΛΕΣΗ Βράζουμε τις ταλιατέλες σε αλατισμένο νερό. Σε ταψί στρώνουμε λίγες από τις ταλιατέλες και από πάνω βάζουμε μια στρώση φυτικό τυρί και κομμένο ζαμπόν. Επαναλαμβάνουμε συνολικά τρεις φορές, τελειώνοντας με μια καλή στρώση τυριού, που πρέπει να καλύπτει τις ταλιατέλες για να μην καούν. Περιχύνουμε με την κρέμα γάλακτος, σκεπάζουμε με αλουμινόχαρ- το και ψήνουμε στον φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου μισή ώρα. Βγάζου- με το αλουμινόχαρτο και ψήνουμε μέχρι να πάρει χρώμα το σουφλέ. ΣΟΥΦΛΈ ΖΥΜΑΡΙΚΏΝ με αλλαντικά και τυρί Βαθμός δυσκολίας: 4 | Χρόνος προετοιμασίας: 30 λεπτά | Μερίδες: 6 ΥΛΙΚΑ • Ένα πακέτο ταλιατέλες • 600 γραμμάρια φυτικά κίτρινα τυριά • 12 φέτες ζαμπόν φυτικό ντέλι • 500 γρ. φυτική κρέμα γάλακτος MENU Χριστουγέννων
Made with FlippingBook
RkJQdWJsaXNoZXIy Mjg5NDY=