Η ΚΑΦΕΑ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ
ΑΕ συμμετείχε για πρώτη φορά
σε έκθεση στο εξωτερικό. Πρό-
κειται για τη μεγαλύτερη Έκθε-
ση Τροφίμων και Ποτών παγκο-
σμίως, η οποία διοργανώνεται
κάθε 2 χρόνια στην Κολωνία
της Γερμανίας, από τις 8 έως
τις 12 Οκτωβρίου. Η ολοκλη-
ρωμένη, συμπαγής εικόνα του
Freddi to αυτοτελώς σε μία
εγκατάσταση 60m2, με έντονη
ταυτότητα και δυναμική σημα-
τοδότηση, κέρδισε τις εντυπώ-
σεις των επισκεπτών. Σύμφωνα
με την εταιρεία: «Το περιβάλ-
λον παρέπεμπε σε εξωτικό
προορισμό, μία εικονική όαση-
ανάσα για τους πολυάριθμους
επισκέπτες. Η γευστική δοκιμή
αποτέλεσε έκπληξη για την
εξαιρετική γεύση, τη γρανιτοει-
δή υφή και την εξαιρετική ποιό-
τητα του ροφήματος σε σχέση
με τα υπόλοιπα της κατηγο-
ρίας. Χαρακτηριστικό ήταν το
ενδιαφέρον για τη γεύση Vanil-
la. Αυτή η συμμετοχή αποτέλε-
σε ορόσημο για την εταιρεία,
έναυσμα για διεθνείς συνεργα-
σίες και μία επιτυχημένη προέ-
κταση του Freddito, που θα επι-
φέρει διεθνή απήχηση και τε-
ράστια αναγνωσιμότητα».
Το Freddito στην ΑNUGA
H Sunsoft εγκατέστησε τη λύ-
ση Kitchen Plus της LEANKO
στο Pantheon 1900 στη Χαλκί-
δα, που αποτελεί την πλέον
αξιόπιστη λύση για τη διακριτι-
κή επικοινωνία της κουζίνας με
το service.
Με τη λύση Kitchen Plus, ο
chef, πασαδόρος ή μπουφε-
τζής, όταν η παραγγελία ενός
τραπεζιού είναι έτοιμη, πατώ-
ντας τον αριθμό του τραπεζιού
στο κοντρόλ πάνελ, ειδοποιεί
στο ρολόι χειρός του σερβιτό-
ρου που είναι υπεύθυνος για
το συγκεκριμένο τραπέζι να
παραλάβει την παραγγελία
από το πάσο.
Μεταξύ των πλεονεκτημάτων
της Kitchen Plus περιλαμβάνο-
νται τα εξής:
•
Οι σερβιτόροι δεν χρειάζεται
να επισκέπτονται συνεχώς την
κουζίνα για να ελέγξουν εάν
κάποια από τις παραγγελίες
που έχουν δώσει είναι έτοιμες.
•
Δίνεται η δυνατότητα στους
σερβιτόρους να έχουν περισ-
σότερο χρόνο με τους πελάτες
τους.
•
Τα φαγητά σερβίρονται πά-
ντοτε ζεστά.
Η λύση Kitchen Plus
στην Χαλκίδα