Page 12 - HOTEL

Basic HTML Version

12
FOOD
Service
k
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2012
Ο διεθνούς φήμης καταξιωμέ-
νος chef, Fabrizio Buliani, ανοί-
γει για πρώτη φορά στην Ελλά-
δα το δικό του εστιατόριο,
στην οδό Σπευσίππου 8, στο
Κολωνάκι, σε συνεργασία με
το Μάριο Βουτσινά. Σε ένα πε-
ριβάλλον κομψά οικείο, οι επι-
σκέπτες μπορούν να απολαύ-
σουν την αυθεντική ιταλική
κουζίνα με τις απλές, αλλά ιδι-
αίτερες γεύσεις της.
Η εταιρεία Α. & Δ. Βαρανάκης
ΟΕ ανέλαβε τον εξοπλισμό (μη-
χανήματα και ανοξείδωτες κα-
τασκευές), καθώς και τη μελέ-
τη της εργονομίας του χώρου.
Η εταιρεία Μιχαήλ Αραμπατζής
ΑΒΕΕ Ελληνική Ζύμη συμμετεί-
χε στη Διεθνή έκθεση τροφίμων
Anuga 2011, από τις 8 μέχρι τις
12 Οκτωβρίου, στην Κολονία
της Γερμανίας. Η Ελληνική Ζύ-
μη, εταιρεία που πρωταγωνιστεί
στην ελληνική αγορά για πάρα
πολλά χρόνια τόσο στο χώρο
της λιανικής όσο και στο χώρο
του HORECA σε έτοιμα και
ημιέτοιμα προϊόντα κατεψυγμέ-
νης ζύμης, στρατηγικά επενδύει
συνεχώς στην ανάπτυξη του κύ-
κλου εργασιών της, υλοποιώ-
ντας οργανωμένα ένα πλάνο
ανοίγματος και στις αγορές του
εξωτερικού. Συμμετέχοντας με
ένα εντυπωσιακό αισθητικά, αλ-
λά και λειτουργικά stand, πα-
ρουσίασε στους επισκέπτες του
περιπτέρου μία πλήρη και αντι-
προσωπευτική γκάμα των προϊ-
όντων της. Η επισκεψιμότητα
του περιπτέρου ήταν μεγαλύτε-
ρη από το αναμενόμενο, κάτι
που εκτιμήθηκε ιδιαίτερα από
τους υπευθύνους, γιατί με αυ-
τόν τον τρόπο επιβραβεύεται η
εκεί παρουσία της εταιρείας.
Επισκέπτες από 70 χώρες έδει-
ξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα
προϊόντα της εταιρείας Ελληνι-
κή Ζύμη, τα οποία προσφέρθη-
καν για γευστική δοκιμή σε όλη
τη διάρκεια της έκθεσης. Η
αμεσότητα της παρουσίας της
εταιρείας Ελληνική Ζύμη στην
έκθεση Anuga 2011, καθώς και
τα ιδιαίτερα υψηλά ποιοτικά
standards των προϊόντων, απο-
τελούν εγγύηση για τη συνέχεια
στην προσπάθεια της εταιρείας,
η οποία ήδη διαθέτει τα προϊό-
ντα της σε πολλές χώρες της
Ευρώπης, στις ΗΠΑ, στον Κα-
ναδά και στην Αυστραλία.
http://www.elzymi.gr
Η Ελληνική Ζύμη στην Anuga 2011
Ιταλικό εστιατόριο από
την Α .& Δ. Βαρανάκης
Nestlé
παγωτά… και η
απόλαυση
συνεχίζεται!
Οι αγαπημένες μάρκες της
Nest lé, Boss, Magnum,
Nirvana και Aloma, συνεχί-
ζουν να προσφέρουν μονα-
δικές στιγμές απόλαυσης
τώρα και κατά τη διάρκεια
της χειμερινής περιόδου,
ικανοποιώντας ακόμη και
τις πιο απαιτητικές επιθυ-
μίες των καταναλωτών. Συ-
νεχίζοντας την παραγωγή
και το χειμώνα, τα παγωτά
της Nestlé, μέσω του διευ-
ρυμένου δικτύου πώλησης
και τις συνεχείς παραδό-
σεις τους, είναι κοντά
στους καταναλωτές πάντο-
τε φρέσκα, ενώ μέσα από
την πλούσια γκάμα τους
τούς μεταφέρουν στο μαγι-
κό κόσμο των γευστικών
απολαύσεων. Επιπλέον, τα
παγωτά Nirvana υπόσχονται
στους λάτρεις των ιδιαίτε-
ρων γεύσεων ακόμη πιο
πλούσιες και αξέχαστες
γευστικές εμπειρίες, προ-
σφέροντας με την αγορά
κάθε οικογενειακής συ-
σκευασίας Cookies & Cre-
am την οικογενειακή συ-
σκευασία Chocolate & Cho-
co Chips δώρο!
Αυτόν το χειμώνα, τα παγω-
τά Nestlé βρίσκονται στα
πράσινα ψυγεία και σε επι-
λεγμένα σουπερμάρκετ.
Η Sunsoft εγκατέστησε στο
Lis, στη Γλυφάδα, τη λύση
Kitchen Plus που αποτελεί μία
αξιόπιστη λύση για τη διακρι-
τική επικοινωνία της κουζίνας
με το service. Με τη λύση
Kitchen Plus, ο σεφ/πασαδό-
ρος/μπουφετζής, όταν η πα-
ραγγελία ενός τραπεζιού είναι
έτοιμη, πατώντας τον αριθμό
του τραπεζιού στο κοντρόλ
πάνελ, ειδοποιεί, στο ρολόι
χειρός, το σερβιτόρο που εί-
ναι υπεύθυνος για το συγκε-
κριμένο τραπέζι να παραλάβει
την παραγγελία από το πάσο.
http://www.sunsoft.gr
To Lis Café
εμπιστεύθηκε
τη λύση Kitchen
Plus
Toν εξοπλισμό και τη μελέτη της
εργονομίας του εστιατορίου
Fabrizio’s, ανέλαβε η εταιρεία Α.
& Δ. Βαρανάκης ΟΕ.