FOOD
Service
k
ΜΑΡΤΙΟΣ - ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2012
49
story
Τυλίγουμε το ψωμί
σε ρολό και
το Scandinavian
σάντουιτς είναι έτοιμο.
Τα υλικά: Ψωμί
τραμεζίνι, μα-
γιονέζα με
αγριοράπανο,
κάππαρη Σα-
ντορίνης, ξύ-
σμα λεμονιού,
iceberg, καπνι-
στός σολομός.
Όπως έχουμε
ανοικτό το ψωμί
τραμεζίνι, το
αλείφουμε με τη
μαγιονέζα με
αγριοράπανο και
προσθέτουμε
φύλλα μαρουλιού
τύπου iceberg.
Τελευταίο
συστατικό
του σάντουιτς,
ο καπνιστός
σολομός.
Στη συνέχεια
προσθέτουμε
την κάππαρη
Σαντορίνης
και το ξύσμα
λεμονιού.
ΟΙ ΒΟΡΕΙΟΕΥΡΩΠΑΙΟΙ
ΟΝΟΜΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
Scandinavian
1
2
3
4