FOOD
Service
k
ΜΑΡΤΙΟΣ - ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2012
50
story
ΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ
ΟΝΟΜΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
Λαβάς Κερκίνης
To σάντουιτς Λαβάς
Κερκίνης, έτοιμο για
σερβίρισμα.
Τα υλικά: Πο-
ντιακό ψωμί
Λαβάς, φρέσκο
βούτυρο Κέρκυ-
ρας, φύλλα από
σπανάκι, μανού-
ρι, καπνιστό
βουβάλι, σταγό-
νες ελαιολάδου.
Τεμαχίζουμε
διαγώνια το
Λαβά και αλεί-
φουμε με φρέ-
σκο βούτυρο
Κέρκυρας για
έντονο άρωμα
και γεύση.
Συμπληρώνου-
με με φέτες
από μανούρι
και
καπνιστό
βουβάλι.
Προσθέτουμε
τα φύλλα
σπανακιού.
1
2
3
4