Page 13 - FS111

Basic HTML Version

FOOD
Service
k
ΜΑΪΟΣ - ΙΟΥΝΙΟΣ 2012
13
επικαιρότητα
Tα Cellier, η κορυφαία ελληνική
αλυσίδα λιανικής στο χώρου
του κρασιού και των ποτών,
εγκαινίασαν ένα νέο κατάστη-
μα, επεκτείνοντας τη δραστη-
ριότητά τους στα νότια προά-
στια. Τα εγκαίνια του νέου κα-
ταστήματος στη Λ. Συγγρού τί-
μησαν πελάτες και φίλοι των
Cellier, επιχειρηματίες, καθώς
και εκπρόσωποι από τα μέσα
μαζικής ενημέρωσης. Tο νέο
Cellier φιλοξενεί μία ευρύτατη
γκάμα επιλεγμένων ετικετών
κρασιών των κορυφαίων παρα-
γωγών από τον ελληνικό και τον
παγκόσμιο αμπελώνα, καθώς
και μία αξιόλογη συλλογή απο-
σταγμάτων που καλύπτει και
τους πιο απαιτητικούς. Αξίζει να
σημειωθεί ότι, διαθέτει μεγάλη
ποικιλία ετικετών με τιμές που
ξεκινούν από
5, καθώς επίσης
ποτά, μπίρες, εκλεκτές γεύσεις
gourmet, από μία σειρά επιλεγ-
μένων brands delicatessen και
οινικά αξεσουάρ. Απευθύνεται
σε όλους τους λάτρεις του κρα-
σιού της περιοχής και στις επι-
χειρήσεις, με μοναδικές ιδέες
για κάθε ανάγκη επιχειρηματι-
κού δώρου και για κάθε ποσό,
οι οποίες συμπληρώνονται από
οινικά αξεσουάρ και επιλεγμέ-
νες γευστικές προτάσεις. Στο
κατάστημα λειτουργεί και ειδικό
τμήμα Yachting, με δυνατότητα
παράδοσης αυθημερόν σε σκά-
φος οποιασδήποτε μαρίνας της
Αττικής. Ο Παύλος Καρακώ-
στας, πρόεδρος της ΓΕΝΚΑ
Εμπορική ΑΕ, δήλωσε: «Με ρω-
τούν πολλοί φίλοι και συνεργά-
τες πώς να αντιμετωπίσουν την
κρίση. Η θεραπεία έχει δύο επι-
λογές: Η μία είναι ο ψυχίατρος,
τα αντικαταθλιπτικά και τα ηρε-
μιστικά και η δεύτερη ο δρόμος
της νέας δημιουργίας σε πράγ-
ματα απλά, υλοποιήσιμα που
δεν έχουν εξάρτηση από την
“άφιλη” ελληνική διοίκηση. Το
νέο μας κατάστημα αποτελεί
για εμάς την αρχή ενός νέου
κύκλου εξελίξεων που πιστεύ-
ουμε και ευχόμαστε να οδηγή-
σει σε επιτυχία. Στηρίζουμε την
εταιρεία και τους ανθρώπους
της με όλες μας τις δυνάμεις
και προσαρμοζόμαστε δυναμι-
κά στις νέες συνθήκες». Το νέο
Cellier προσδοκά να κατακτήσει
για μία ακόμη φορά τους λά-
τρεις του κρασιού και τους προ-
σκαλεί να το επισκεφθούν για
μία συναρπαστική οινική εμπει-
ρία.
http://www.cellier.gr/
Νέο κατάστημα Cellier στα νότια προάστια
Η ΑΒ Βασιλόπουλος διακρίθη-
κε για δεύτερη φορά στην
ιστορία της ως μία από τις
Εταιρείες με Κορυφαία Επωνυ-
μία. Συγκεκριμένα, στην τελετή
απονομής των Corporate
Superbrands Greece 2011–
2012, που πραγματοποιήθηκε
τη Δευτέρα 2 Απριλίου στο ξε-
νοδοχείο Hilton στην Αθήνα,
απονεμήθηκε στην ΑΒ το βρα-
βείο Κορυφαίας Εταιρικής
Επωνυμίας. Το βραβείο αυτό
είναι το δεύτερο που αποσπά η
ΑΒ Βασιλόπουλος στα Corpo-
rate Superbrands. Την πρώτη
διάκρισή της –Εταιρεία με Εξέ-
χουσα Επωνυμία στην Ελληνι-
κή Αγορά– απέσπασε το 2005.
O διεθνής οργανισμός Super-
brands αποτελεί ανεξάρτητη
αρχή αξιολόγησης και προβο-
λής κορυφαίων επωνυμιών
(προϊοντικών και εταιρικών) με
σκοπό την ανάδειξη της ταυτό-
τητας, των αξιών και των επι-
τευγμάτων τους στις εθνικές
αγορές όπου δραστηριοποιού-
νται.
Μεγάλη διάκριση της
ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ
Πρόγραμμα ΕΚΕ
από την
Bakehellas
Η Βakehel las AEBE, στο
πλαίσιο του προγράμματος
εταιρικής κοινωνικής ευθύ-
νης (EKE) , συνεχίζει την
ενεργή στήριξη ευπαθών κοι-
νωνικών ομάδων με τη συνε-
χή προσφορά προϊόντων της
σε συλλόγους και ιδρύματα.
Ήδη από τον Δεκέμβριο του
2011, η Bakehellas έχει προ-
σφέρει διαφόρων τύπων αρ-
τοσκευάσματα και γλυκίσμα-
τα σε διάφορα ιδρύματα και
συλόγους, όπως είναι τα Παι-
δικά Χωριά SOS Ελλάδος και
το Κέντρο Ειδικών Ατόμων. H
Bakehellas θα συνεχίσει να
στηρίζει ευπαθείς κοινωνικές
ομάδες, συλλόγους και ιδρύ-
ματα που δοκιμάζονται από
δύσκολες συνθήκες.
http://www.bakehellas.gr/
Στιγμιότυπο από τα εγκαίνια του νέου καταστήματος Cellier στα νότια
προάστια.
Από τη βράβευση της ΑΒ Βασιλόπουλος ως μίας από τις Εταιρείες με
Κορυφαία Επωνυμία.