FOOD
Service
k
ΜΑΪΟΣ - ΙΟΥΝΙΟΣ 2012
13
επικαιρότητα
Tα Cellier, η κορυφαία ελληνική
αλυσίδα λιανικής στο χώρου
του κρασιού και των ποτών,
εγκαινίασαν ένα νέο κατάστη-
μα, επεκτείνοντας τη δραστη-
ριότητά τους στα νότια προά-
στια. Τα εγκαίνια του νέου κα-
ταστήματος στη Λ. Συγγρού τί-
μησαν πελάτες και φίλοι των
Cellier, επιχειρηματίες, καθώς
και εκπρόσωποι από τα μέσα
μαζικής ενημέρωσης. Tο νέο
Cellier φιλοξενεί μία ευρύτατη
γκάμα επιλεγμένων ετικετών
κρασιών των κορυφαίων παρα-
γωγών από τον ελληνικό και τον
παγκόσμιο αμπελώνα, καθώς
και μία αξιόλογη συλλογή απο-
σταγμάτων που καλύπτει και
τους πιο απαιτητικούς. Αξίζει να
σημειωθεί ότι, διαθέτει μεγάλη
ποικιλία ετικετών με τιμές που
ξεκινούν από
€
5, καθώς επίσης
ποτά, μπίρες, εκλεκτές γεύσεις
gourmet, από μία σειρά επιλεγ-
μένων brands delicatessen και
οινικά αξεσουάρ. Απευθύνεται
σε όλους τους λάτρεις του κρα-
σιού της περιοχής και στις επι-
χειρήσεις, με μοναδικές ιδέες
για κάθε ανάγκη επιχειρηματι-
κού δώρου και για κάθε ποσό,
οι οποίες συμπληρώνονται από
οινικά αξεσουάρ και επιλεγμέ-
νες γευστικές προτάσεις. Στο
κατάστημα λειτουργεί και ειδικό
τμήμα Yachting, με δυνατότητα
παράδοσης αυθημερόν σε σκά-
φος οποιασδήποτε μαρίνας της
Αττικής. Ο Παύλος Καρακώ-
στας, πρόεδρος της ΓΕΝΚΑ
Εμπορική ΑΕ, δήλωσε: «Με ρω-
τούν πολλοί φίλοι και συνεργά-
τες πώς να αντιμετωπίσουν την
κρίση. Η θεραπεία έχει δύο επι-
λογές: Η μία είναι ο ψυχίατρος,
τα αντικαταθλιπτικά και τα ηρε-
μιστικά και η δεύτερη ο δρόμος
της νέας δημιουργίας σε πράγ-
ματα απλά, υλοποιήσιμα που
δεν έχουν εξάρτηση από την
“άφιλη” ελληνική διοίκηση. Το
νέο μας κατάστημα αποτελεί
για εμάς την αρχή ενός νέου
κύκλου εξελίξεων που πιστεύ-
ουμε και ευχόμαστε να οδηγή-
σει σε επιτυχία. Στηρίζουμε την
εταιρεία και τους ανθρώπους
της με όλες μας τις δυνάμεις
και προσαρμοζόμαστε δυναμι-
κά στις νέες συνθήκες». Το νέο
Cellier προσδοκά να κατακτήσει
για μία ακόμη φορά τους λά-
τρεις του κρασιού και τους προ-
σκαλεί να το επισκεφθούν για
μία συναρπαστική οινική εμπει-
ρία.
http://www.cellier.gr/
Νέο κατάστημα Cellier στα νότια προάστια
Η ΑΒ Βασιλόπουλος διακρίθη-
κε για δεύτερη φορά στην
ιστορία της ως μία από τις
Εταιρείες με Κορυφαία Επωνυ-
μία. Συγκεκριμένα, στην τελετή
απονομής των Corporate
Superbrands Greece 2011–
2012, που πραγματοποιήθηκε
τη Δευτέρα 2 Απριλίου στο ξε-
νοδοχείο Hilton στην Αθήνα,
απονεμήθηκε στην ΑΒ το βρα-
βείο Κορυφαίας Εταιρικής
Επωνυμίας. Το βραβείο αυτό
είναι το δεύτερο που αποσπά η
ΑΒ Βασιλόπουλος στα Corpo-
rate Superbrands. Την πρώτη
διάκρισή της –Εταιρεία με Εξέ-
χουσα Επωνυμία στην Ελληνι-
κή Αγορά– απέσπασε το 2005.
O διεθνής οργανισμός Super-
brands αποτελεί ανεξάρτητη
αρχή αξιολόγησης και προβο-
λής κορυφαίων επωνυμιών
(προϊοντικών και εταιρικών) με
σκοπό την ανάδειξη της ταυτό-
τητας, των αξιών και των επι-
τευγμάτων τους στις εθνικές
αγορές όπου δραστηριοποιού-
νται.
Μεγάλη διάκριση της
ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ
Πρόγραμμα ΕΚΕ
από την
Bakehellas
Η Βakehel las AEBE, στο
πλαίσιο του προγράμματος
εταιρικής κοινωνικής ευθύ-
νης (EKE) , συνεχίζει την
ενεργή στήριξη ευπαθών κοι-
νωνικών ομάδων με τη συνε-
χή προσφορά προϊόντων της
σε συλλόγους και ιδρύματα.
Ήδη από τον Δεκέμβριο του
2011, η Bakehellas έχει προ-
σφέρει διαφόρων τύπων αρ-
τοσκευάσματα και γλυκίσμα-
τα σε διάφορα ιδρύματα και
συλόγους, όπως είναι τα Παι-
δικά Χωριά SOS Ελλάδος και
το Κέντρο Ειδικών Ατόμων. H
Bakehellas θα συνεχίσει να
στηρίζει ευπαθείς κοινωνικές
ομάδες, συλλόγους και ιδρύ-
ματα που δοκιμάζονται από
δύσκολες συνθήκες.
http://www.bakehellas.gr/
Στιγμιότυπο από τα εγκαίνια του νέου καταστήματος Cellier στα νότια
προάστια.
Από τη βράβευση της ΑΒ Βασιλόπουλος ως μίας από τις Εταιρείες με
Κορυφαία Επωνυμία.