Page 16 - FS111

Basic HTML Version

16
FOOD
Service
k
ΜΑΪΟΣ - ΙΟΥΝΙΟΣ 2012
επικαιρότητα
Η Makro Cash & Carry ΑΕ διέ-
θετε στην έκθεση, περίπτερο
17,5τ.μ. για το Rioba Coffee
Concept και περίπτερο 17,5τ.μ.
για το Quick Μarket, παρουσιά-
ζοντας τα δύο ανταγωνιστικά
concepts της. Η επισκεψιμότη-
τα του περιπτέρου ξεπέρασε
κάθε προηγούμενο και μαζί με
τους εξειδικευμένους πωλητές
της Makro, καθώς και τον μπα-
ρίστα, κ. Σταύρο Λαμπρινίδη,
οι πελάτες της εταιρείας απέ-
κτησαν ολοκληρωμένη εικόνα
για τα δύο concepts και από-
λαυσαν γευστικούς καφέδες
Rioba. Ο Όμιλος Metro/Makro
με 700 καταστήματα Cash&
Carry σε 30 χώρες, έχοντας
βαθιά γνώση της εγχώριας και
διεθνούς αγοράς, παρουσίασε
το Rioba Coffee Concept, κα-
θώς και το Quick Μarket, τα
δύο νέα ανταγωνιστικά con-
cepts που πρόσφατα λανσάρι-
σε στην ελληνική αγορά, τα
οποία προσέλκυσαν το ζωηρό
ενδιαφέρον του κοινού που
επισκέφτηκε την Έκθεση, που
οφείλεται στα μοναδικά πλεο-
νεκτήματά τους.
Οι δύο αυτές επιχειρηματικές
προτάσεις της Makro είναι
προσαρμοσμένες στα σύγχρο-
να δεδομένα της αγοράς, δεν
προϋποθέτουν ακριβές επεν-
δύσεις σε εξοπλισμούς και πά-
για, δεν απαιτούν entry fees,
royalties, διαφημιστικά έξοδα
και δεν περιλαμβάνουν δε-
σμεύσεις και ρήτρες.
Ειδικότερα το Quick Μarket εί-
ναι ένα πρόγραμμα εμπορικής
και τεχνικής υποστήριξης για
μικρά–μεσαία παντοπωλεία
(νέα ή εν λειτουργία). Το πακέ-
το παρέχει τεχνογνωσία, κα-
θώς και υπηρεσίες προστιθέ-
μενης αξίας, που στοχεύουν
στον εκσυγχρονισμό και στη
δημιουργία ενός ελκυστικού
περιβάλλοντος για τους πελά-
τες, στην αύξηση των πωλήσε-
ων και της κερδοφορίας μέσω
της βελτιστοποίησης της γκά-
μας προϊόντων, στη μείωση
των περιττών stocks.
Από την άλλη, το Rioba Coffee
Concept αποτελεί ένα ολοκλη-
ρωμένο πακέτο-λύση για τη
σύγχρονη (υπάρχουσα η υπό
κατασκευή) επιχείρηση café.
H πρόταση περιλαμβάνει λύ-
σεις εξοπλισμού με τις πλέον
αξιόπιστες ιταλικές μηχανές
καθώς και ένα πλήρες συμβό-
λαιο συντήρησής τους.
http://www.makro.gr/
Η ζαχαροπλαστική είναι τέχνη
και φέτος τα ζαχαροπλαστεία
Κωνσταντινίδης συνδύασαν
την τέχνη με την αξεπέραστη
απόλαυση. Για τις γιορτές του
Πάσχα, τα ζαχαροπλαστεία
Κωνσταντινίδης και ο γνωστός
ζωγράφος Κλαύδιος συνεργά-
στηκαν και ένωσαν την τέχνη
με την ασύγκριτη γεύση.
Ο ζωγράφος φιλοτέχνησε πε-
ριορισμένο αριθμό πασχαλινών
σοκολατένιων αυγών και έδω-
σε την ευκαιρία στους λάτρεις
της σοκολάτας να γευτούν τις
εντυπωσιακές και νόστιμες δη-
μιουργίες του.
Κάθε αυγό ήταν μοναδικά ζω-
γραφισμένο στο χέρι και απο-
τέλεσε ιδιαίτερη επιλογή για τη
πασχαλινή περίοδο. Όλα τα
πασχαλινά αυγά της εταιρείας
Κωνσταντινίδης ήταν διακο-
σμημένα με φυσικά χρώματα
και βρώσιμα υλικά.
Πασχαλινά έργα τέχνης από τα
ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδη
Στα καλύτερα
100 εστιατόρια
διεθνώς η
Σπονδή
Οι υπεύθυνοι του περιοδικού
Restaurant κατατάσσουν την
ελληνική επιχείρηση στην
εξηκοστή ένατη θέση.
Μάλιστα, φέτος η Σπονδή
κατάφερε να ξεπεράσει με-
ρικά από τα πιο καταξιωμένα
και αναγνωρισμένα εστιατό-
ρια στο κόσμο, όπως το Dal
Pescatore στην Ιταλία, το Te-
tsuya στο Σίντνεϊ και το Guy
Savoy στο Παρίσι.
Η σάλα του εστιατορίου Σπονδή.
Επιτυχημένη συμμετοχή της Makro Cash & Carry ΑΕ
στην 14η Έκθεση ΚΕΜ Franchise International Fair