FOOD
Service
17
επικαιρότητα
Η Σελόντα ενισχύει τη σχέση
της με το καταναλωτικό κοινό
αξιοποιώντας τις πλέον σύγ-
χρονες τεχνολογίες επικοινω-
νίας και πληροφορικής. Στο
πλαίσιο αυτό, η εταιρεία λαν-
σάρισε πρόσφατα τη νέα εται-
ρική ιστοσελίδα της, με την
οποία αναβαθμίζεται σημαντι-
κά η παρουσία της στο Διαδί-
κτυο. Το νέο site της Σελόντα
(
περιέχει κά-
θε πληροφορία σχετικά με την
εταιρεία και τα προϊόντα της,
την γκάμα τους, τα χαρακτηρι-
στικά τους, τα οφέλη για τον
οργανισμό, καθώς και μεγάλη
συλλογή συνταγών και τα επι-
λεγμένα σημεία πώλησης επώ-
νυμης τσιπούρας και λαβρακι-
ού Σελόντα.
Το site της Σελόντα είναι πλή-
ρως ανανεωμένο και πολύ πιο
φιλικό προς τους χρήστες του
Διαδικτύου. Διαθέτοντας νέα
φιλοσοφία και μοντέρνο σχε-
διασμό, είναι πλέον πολύ πιο
εύχρηστο, αφού πλέον με ένα
μόνο «κλικ» ο χρήστης μπορεί
να μεταφερθεί σε όλα τα επί-
πεδα του site, αλλά και σε
οποιαδήποτε άλλη σελίδα. Μία
καινοτομία του site είναι ότι
προσφέρει στους καταναλωτές
τη μεγαλύτερη συλλογή συντα-
γών για τσιπούρα και λαβράκι
που είναι διαθέσιμη στο Διαδί-
κτυο. Επίσης, παρουσιάζεται
όλη η γκάμα των φρέσκων με-
σογειακών ψαριών που εκτρέ-
φει η Σελόντα και εξάγει κάθε
εβδομάδα σε περισσότερες
από 20 χώρες, ενώ παρέχονται
και πληροφορίες σχετικά με τα
επώνυμα φρέσκα ελληνικά ψά-
ρια, τσιπούρες και λαβράκια με
το «ταμπελάκι» Σελόντα.
Τέλος, το site φέρνει τον κατα-
ναλωτή πιο κοντά στα προϊό-
ντα της Σελόντα, προσφέρο-
ντας τις διευθύνσεις των επι-
λεγμένων σημείων πώλησης.
Ακόμα, με την είσοδό του στο
site μπορεί κανείς να πληροφο-
ρηθεί για την ιστορική διαδρο-
μή της Σελόντα, καθώς και για
τα σημεία-σταθμούς στην πο-
ρεία της εταιρείας τις τελευταί-
ες τρεις δεκαετίες παρουσίας
της στην ελληνική και τη διε-
θνή αγορά. Σημαντικό τμήμα
της ιστοσελίδας αποτελεί η πα-
ρουσίαση της πολιτικής αειφό-
ρου ανάπτυξης της Σελόντα,
που περιλαμβάνει την περιβαλ-
λοντική προστασία, την εταιρι-
κή κοινωνική ευθύνη, το σύστη-
μα διαχείρισης ποιότητας, το
σύστημα διαχείρισης ασφάλει-
ας τροφίμων και όλες τις ισχύ-
ουσες πιστοποιήσεις της εται-
ρείας, οι οποίες βρίσκονται
πλέον στη διάθεση των πελα-
τών και των καταναλωτών για
downloading.
Πολύ σημαντικές διακρίσεις
απέσπασαν για ακόμα μία χρο-
νιά τα κρασιά της οινοποιίας
Μπουτάρη στο 13ο Διεθνή Δια-
γωνισμό Οίνου Θεσσαλονίκης,
που πραγματοποιήθηκε από τις
4
έως τις 6 Μαρτίου 2013. Πρό-
κειται για τρία Χρυσά μετάλλια
που κέρδισαν το Σημείο Στίξης
Λευκό 2012 (ΠΓΕ Μακεδονία), η
Μαλαγουζιά Μάτσα 2012 (ΠΓΕ
Παλλήνη) και το Vinsanto
Boutari 2008 (ΠΟΠ Σαντορίνη).
Το Σημείο Στίξης Λευκό 2012
συνεχίζει την εξαιρετική πορεία
που κατέγραψε το Σημείο Στίξης
Ροζέ 2011 στον αντίστοιχο περ-
σινό διαγωνισμό, όπου και αυτό
είχε αποσπάσει Χρυσό μετάλλιο.
Το Σημείο Στίξης Λευκό ξεχώρι-
σε για την υψηλή οξύτητα, την
έντονη φρεσκάδα και το μεγάλο
αρωματικό δυναμικό, που προ-
έρχονται από το χαρμάνι των
ποικιλιών Ροδίτης, Sauvignon
Blanc, Μαλαγουζιά και Ασύρτι-
κο. Η Μαλαγουζιά Μάτσα 2012,
από το κτήμα της Ρωξάνης Μά-
τσα στην Κάντζα Αττικής, εντυ-
πωσίασε για ακόμα μία φορά, με
το λευκοκίτρινο χρώμα της, τον
πλούσιο αρωματικό χαρακτήρα
της, την εξαιρετική ισορροπία
στη γεύση, καθώς και τη μεγάλη
διάρκειας επίγευση.
Τρία νέα Χρυσά μετάλλια για την
Οινοποιία Μπουτάρη
Ανανεωμένος ιστότοπος για τη Σελόντα
3
ο Φεστιβάλ
Γαλλικής
Γαστρονομίας
To Εμπορικό Τμήμα-UBI-
FRANCE της Γαλλικής Πρε-
σβείας, η Ελληνογαλλική
Σχολή «Ευγένιος Ντελα-
κρουά» και το ξενοδοχείο
Sofitel Athens Airport διοργα-
νώνουν, υπό την αιγίδα της
Πρεσβείας της Γαλλίας στην
Ελλάδα, το 3ο Φεστιβάλ Γαλ-
λικής Γαστρονομίας στην
Αθήνα, από 21 Μαΐου έως 21
Ιουνίου 2013. Σύμφωνα με
τους διοργανωτές: «To φε-
στιβάλ είναι μία ευκαιρία ανα-
κάλυψης, γνωριμίας και γευ-
στικής δοκιμής των γαλλικών
προϊόντων, αλλά και, πολύ
απλά, για να μοιραστείτε
στιγμές "Art de vivre" αλά
γαλλικά, ανακαλύπτοντας
τους πολιτισμικούς και γα-
στρονομικούς δεσμούς μετα-
ξύ Γαλλίας και Ελλάδας».
Nέα διεύθυνση για την «ΤΡΟΦΟ 94»
H εταιρεία ΤΡΟΦΟ 94 ενημερώνει τους πελάτες της ότι πλέον μπορούν να επικοινωνούν μαζί της ηλεκτρονικά στη νέα της διεύθυνση:
info@trofo94.gr.