FOOD
Service
50
cover
story
ΚΥΡΙΩΣ ΠΙΑΤΑ
AVENUE BISTRO & BAR, Chef Άκης Πετρετζίκης
Χοιρινό φιλέτο τυλιγμένο με μπέικον συνοδευόμενο από κροκέτες ρυζιού
(
Arancini), καραμελωμένα καρότα, σπανάκι και κουλί ντομάτας.
ELECTRA PALACE, Εστιατόριο ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ,
Executive Chef Γιάννης Μπαχάρης
Millefeuille τομάτας με καβούρι και μους πιπερόριζας αρωματισμένο με βότα-
να, demigel μαιντανού με ελαιόλαδο
ELECTRA PALACE, Εστιατόριο ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ,
Executive Chef Γιάννης Μπαχάρης
Ντολμαδάκια από κινέζικο λάχανο γεμιστό με γαρίδες και ρύζι μπασμάτι, σος
lime και αυγό.
Ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ, Eστιατόριο OLIVE GARDEN,
Chef Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος
Πανσέτα sous vide με φάβα σε 2 υφές, κολοκύθι και σάλτσα μπριάμ