Page 51 - Food Service τ. 115

FOOD
Service
51
cover
story
Εστιατόριο ALERIA, Chef Γκίκας Ξενάκης
Φρέσκος μπακαλιάρος Αργολίδας, ελαφριά σκορδαλιά από ρεβίθια, ρεβιθάδα με
παντζάρια και βινεγκρέτ σαβόρο
Ξενοδοχείο PATMOS AKTIS SUITES & SPA,
Executive Chef Δημήτρης Παμπόρης
Μαρινάτη Πάπια με αρώματα Πεκίνου, Παγωμένος αφρός φάβας και ζελέ πορ-
τοκάλι
Εστιατόριο STREET PASTA, Kαλαμάτα,
Executive Chef Γεώργιος Μαύρος
Χειροποίητα ραβιόλια ντομάτας γεμιστά με μουσελίνα από κοτόπουλο και λαχα-
νικά, γαρίδα σοτέ με φινόκιο και αφρό από πορτσίνι.
Ξενοδοχείο ΑΙΓΑΙΟ, Σούνιο, Executive Chef Απόστολος Ουρουμίδης
Ψητό φιλέτο από νορβηγικό σολομό Φιορδ σε μανδύα από αχνιστό πράσο αρω-
ματισμένο με ελαφρύ αϊολί λεμονιού. Συνοδεύεται με πέρλες λαχανικών βουτύ-
ρου και κόκκινο ριζότο (με παντζάρι και κρασί μπρούσκο). Είναι γαρνιρισμένο
με νιφάδες από μοσχολέμονο και φιλέτα ελιάς.
Εστιατόριο ALERIA, Chef Γκίκας Ξενάκης
Kαπνιστό Χέλι Χαλκιδικής σε στυλ αλά Πολίτα, πουρέ από αγκινάρες Ιερουσα-
λήμ, φρέσκο αρακά και αφρό από μάραθο και κάρι