Page 52 - Food Service τ. 115

FOOD
Service
52
cover
story
Εστιατόριο ΓΥΑΛΟΣ, Παραλία Κορινού,
Chef de Cuisine Αντώνης Πανουσιάδης
Ριζότο με μανιτάρια και λάδι καλοκαιρινής τρούφας
Café-bar –restaurant OMILOS, Θεσσαλονίκη,
Chef Χαράλαμπος Αλατσίδης
Φιλέτο σολομού με άγρια χόρτα, μαυρομάτικα, φλοίδες καραμελομένου λεμονι-
ού και σος πάπρικας και πιπεριές Φλωρίνης.
Εστιατόριο Η ΡΕΝΑ ΤΗΣ ΦΤΕΛΙΑΣ, Chef Ρένα Τόγια
Γαρίδες σαγανάκι
Ξενοδοχείο NEW HOTEL, Εστιατόριο NEW TASTE, Chef Steven Frost
Ψητό Καλαμάρι με κόκκινο chili, ζεστές πατάτες και σαλάτα ρόκας